Descoperă zboruri ieftine către Manchester de la 41 €.

1 adult
Economic
De unde?
În?
Lu 25/9
Lu 2/10

Oferte din partea a peste 900 de site-uri de călătorii.

Despre zborurile către Manchester

Rezumat al prețurilor pentru zborurile către Manchester, durata și companiile aeriene

Cel mai bun preț doar dus

41 €

Cel mai bun preț dus-întors

66 €

Cel mai rapid zbor

3h 40m

Operat de

O companie aeriană
Cel mai ieftin zbor doar dus în Manchester din România pe care l-am găsit în ultimele 72 de ore este 41 € (Bucureşti Henri Coandă - Manchester).
Cel mai ieftin zbor dus-întors în Manchester din România pe care l-am găsit în ultimele 72 de ore este 66 € (Bucureşti Henri Coandă - Manchester).
Cel mai rapid zbor din România în Manchester durează 3h 40m (Bucureşti Henri Coandă to Manchester).
Zborurile în Manchester sunt operate de o companie aeriană, printre care Ryanair.

Informații despre tendințe și zboruri către Manchester

Vezi informații despre zborul către Manchester pentru a-ți crea cel mai bun plan de călătorie.

Care este cea mai ieftină lună pentru a zbura în Manchester?

Dacă nu poți călători în timpul lunii ianuarie, atunci rezervă zboruri în Manchester din România pentru luna noiembrie. Zborurile către Manchester în noiembrie, deși nu sunt la fel de ieftine ca cele din ianuarie, au totuși un preț mediu de 100 €.

Care este cel mai ieftin zbor către Manchester?

Cel mai bun preț găsit pe momondo către Manchester a fost de 28 €/persoană, cu plecare din Iași; acesta este cu 84% mai ieftin decât media zborurilor către Manchester. Pentru a găsi cel mai ieftin preț din zona ta către Manchester, folosește funcționalitatea momondo Ghid pentru prețul acestei rute.
Vezi prețurile pentru:

Care este cea mai ieftină zi pentru a zbura în Manchester?

Conform datelor noastre, Vineri este cea mai ieftină zi pentru a zbura în Manchester din România. Cele mai ieftine bilete de avion pentru o plecare într-o zi de Vineri au costat, de curând, 160 €. Ia în calcul faptul că prețurile pot varia întotdeauna în funcție de rută, iar zborurile domestice au prețuri diferite față de cele internaționale. Zborurile din România în Manchester într-o zi de sâmbătă will vor fi, de obicei, mai scumpe - în jur de 318 €. Să ai în vedere faptul că prețurile pentru ambele zile pot fluctua în funcție de sezon și de cerere.

Care este cel mai ieftin moment al zilei pentru a zbura în Manchester?

Cu prețuri la biletele de avion de numai 248 €, dimineața este cel mai ieftin moment al zilei pentru a zbura din România în Manchester. Zborul în Manchester dimineața este ideal datorită orelor puțin aglomerate de călătorie. Încearcă să nu rezervi zborurile la prânz pentru că au un preț de aproximativ 312 €. Bineînțeles, acest preț poate varia în funcție de perioada anului și de aeroportul de destinație.

Cât timp durează zborul către Manchester?

Timpul de zbor din România în Manchester variază, dar dacă decolezi de pe Bucureşti Henri Coandă și aterizezi pe Manchester (una dintre cele mai populare rute), atunci durata medie este 3h 40m. O altă rută populară din România în Manchester este cea care pleacă din Cluj-Napoca Internațional Avram Iancu Cluj și aterizează pe Manchester, care durează aproximativ . Ia în calcul că escalele sau întârzierile decala acest timp de călătorie.

Cu cât timp înainte ar trebui să-mi rezerv zborul către Manchester?

Recomandăm cumpărarea zborurilor din România către Manchester cu 40 zile înainte de data plecării pentru că acela este momentul în care utilizatorii momondo tind să găsească cele mai bune prețuri. În medie, utilizatorii noștri au găsit zboruri în Manchester la 139 €. Nu uita că poți găsi zboruri ieftine către Manchester și în afara acestui interval. De fapt, utilizatorii momondo au găsit recent zboruri din România către Manchester, la 116 €.

Cele mai ieftine zboruri către aeroporturile din Manchester

Găsește cele mai ieftine zboruri către aeroporturile din Manchester, plecând din orașul sau aeroportul care îți este cel mai aproape
Aeroportul Bucureşti Henri Coandă
Manchester

CEL MAI IEFTIN TRASEU DIN Bucureşti CĂTRE Manchester

Aeroportul Bucureşti Henri Coandă (OTP) către Birmingham (BHX)

De obicei, zborurile către Manchester din Bucureşti sunt mai ieftine atunci când zbori din Bucureşti Henri Coandă către Birmingham, cu un preț mediu de 111 €

CEA MAI IEFTINĂ LUNĂ PENTRU A ZBURA CĂTRE MANCHESTER DIN AEROPORTUL BUCUREŞTI HENRI COANDĂnoiembrieCu 44% mai ieftinZborurile din Aeroportul Bucureşti Henri Coandă către Manchester costă în medie doar 78 € în noiembrie
CEA MAI SCUMPĂ LUNĂ PENTRU A ZBURA CĂTRE MANCHESTER DIN AEROPORTUL BUCUREŞTI HENRI COANDĂAugustCu 58% mai scumpÎn August, un zbor către Manchester din Aeroportul Bucureşti Henri Coandă costă aproximativ 216 €
CEA MAI POPULARĂ LUNĂ PENTRU A ZBURA CĂTRE MANCHESTER DIN AEROPORTUL BUCUREŞTI HENRI COANDĂaprilie791% mai vizitatUtilizatorii momondo caută zboruri către Manchester din Aeroportul Bucureşti Henri Coandă în aprilie mai des decât în orice altă lună

Întrebări frecvente despre zborul către Manchester

Pentru a te bucura de temperatura ideală pentru plimbări îți recomandăm să vizitezi Manchester în lunile iunie, iulie sau august. Lunile de primăvară sunt și ele o opțiune bună, chiar dacă nu va fi la fel de cald.

Există și alte opțiuni de aeroporturi în apropiere de Manchester?

Aeroportul Liverpool J. Lennon, Aeroportul Leeds/Bradford, Aeroportul Blackpool, Aeroportul Doncaster Sheffield sau Aeroportul Birmingham pot fi opțiuni alternative de aeroporturi pentru zborul către Manchester.

Există o alternativă mai ieftină pentru zborul în Manchester?

Aeroportul Birmingham are un preț mediu de 140 € de persoană și este, în general, cel mai ieftin aeroport pentru cei ce vizitează Manchester. Acest preț mediu variază, bineînțeles, în funcție de orașul de plecare. Pentru a găsi cel mai ieftin zbor, folosește funcționalitatea momondo Ghid pentru prețul acestei rute.

Când a actualizat momondo ultima dată prețurile pentru zboruri în Aeroportul Manchester?

Prețurile pentru zboruri în Aeroportul Manchester au fost actualizate ieri.

Câți operatori include momondo în căutările sale pentru zboruri în Aeroportul Manchester?

Numărul de operatori disponibili pentru zboruri în Aeroportul Manchester este de 5 (de la septembrie 2023).

Care este vârsta minimă necesară pentru a zbura în Aeroportul Manchester?

Deși vârsta minimă la care un copil poate călători singur este de cinci ani, companiile aeriene care oferă acest serviciu pentru minorii neînsoțiți (UNMR) au propriile reguli, influențate de factori precum durata zborului, orele de zbor și escalele. Îți recomandăm să verifici informația cu compania aeriana de la care rezervi zborul în Aeroportul Manchester.

Care sunt actele de identitate de care ai nevoie pentru a zbura în Aeroportul Manchester?

Documentele de călătorie obligatorii și asigurarea de sănătate pentru călătoria în Aeroportul Manchester pot varia în funcție de itinerar și de situația personală. Ca regulă generală, plănuiește să ai cu tine mai multe acte de identitate, precum buletinul sau permisul de conducere, împreună cu un pașaport valid timp de șase luni după data de sosire în Aeroportul Manchester. Recomandăm întotdeauna să te consulți cu compania aeriană sau cu o instituție terță precum IATA.


Oferte găsite pe momondo pentru zborurile către Manchester

Vezi care sunt unele dintre cele mai bune prețuri găsite recent de utilizatorii momondo pentru zborurile din România în Manchester
Ryanair
17 nov.
OTP06:30Bucureşti Henri Coandă
3h 45m
MAN15:15Manchester
19 nov.
MAN13:10Manchester
3h 20m
OTP16:30Bucureşti Henri Coandă
Ryanair
11 oct.
OTP10:20Bucureşti Henri Coandă
3h 40m
MAN19:00Manchester
25 oct.
MAN04:35Manchester
3h 20m
OTP07:55Bucureşti Henri Coandă
Ryanair
11 oct.
OTP10:20Bucureşti Henri Coandă
3h 40m
MAN19:00Manchester
26 oct.
MAN11:15Manchester
3h 20m
OTP14:35Bucureşti Henri Coandă
Ryanair
11 oct.
OTP19:45Bucureşti Henri Coandă
16h 35m
1 escală
MAN17:20Manchester
25 oct.
MAN04:35Manchester
3h 20m
OTP07:55Bucureşti Henri Coandă
Ryanair
14 oct.
OTP09:05Bucureşti Henri Coandă
3h 40m
MAN17:45Manchester
25 oct.
MAN04:35Manchester
3h 20m
OTP07:55Bucureşti Henri Coandă
Mai multe companii aeriene
12 oct.
OTP14:10Bucureşti Henri Coandă
20h 20m
1 escală
MAN15:30Manchester
25 oct.
MAN04:35Manchester
3h 20m
OTP07:55Bucureşti Henri Coandă

Găsește cele mai ieftine zboruri doar dus în Manchester

Dacă te interesează zborurile doar dus din România în Manchester, vezi mai jos câteva dintre oferte noastre oferită de Ryanair
Ryanair
19 oct.
OTP17:10Bucureşti Henri Coandă
25h 15m
1 escală
MAN23:25Manchester
Ryanair
3 oct.
OTP18:00Bucureşti Henri Coandă
21h 35m
1 escală
MAN20:35Manchester
Mai multe companii aeriene
19 oct.
OTP02:15Bucureşti Henri Coandă
15h 30m
1 escală
MAN22:45Manchester

Alte clase de cabină pentru zborurile către Manchester

Explorează opțiunile alternative de cabină premium pentru zborul tău către Manchester

Care companie aeriană zboară către Manchester?

Iată o selecție a celor mai populare și mai ieftine companii aeriene pentru zborurile tale către Manchester

Ce companii aeriene zboară în Manchester?

Zboruri KLM în Manchester

Cea mai populară companie aeriană, pe momondo, pentru zborurile în Manchester este KLM, operând 26 zboruri săptămânale către această destinație. Cele mai multe pleacă din Amsterdam Schiphol, iar cea mai bună ofertă KLM către Manchester este 189 € (preț găsit pe momondo în ultimele 72 de ore pentru o călătorie dus-întors cu plecare din Bucureşti Henri Coandă către Manchester). Într-un număr de 352 evaluări pe momondo, KLM a primit nota 7,5.

Zboruri Ryanair în Manchester

Prețurile zborurilor Ryanair în Manchester pot începe de la numai 14 € (călătorie dus-întors din Bucureşti Henri Coandă, preț găsit în ultimele 72 de ore). Prețurile pot varia semnificativ pentru 12 cele 12 zboruri către Manchester operate de Ryanair într-o săptămână obișnuită. Cea mai populară astfel de rută Ryanair are plecarea din Dublin. Companiei Ryanair i s-a oferit o notă de 6,9/10 pe momondo, în cadrul a 1.671 evaluări.


Rute populare către Manchester

Cele mai frecvente căutări de zboruri către Manchester, împreună cu cele mai mici prețuri și cele mai scurte durate de zbor
Zboruri din Bucureşti către Manchester
Cel mai rapid zbor3h 40m
Cel mai ieftin66 €
Zboruri din Iași către Manchester
Cel mai rapid zbor7h 10m
Cel mai ieftin88 €
Zboruri din Timișoara către Manchester
Cel mai rapid zbor7h 10m
Cel mai ieftin160 €

Cum să călătorești în Manchester

Din toate cele 3 terminale ale aeroportului din Manchester poți ajunge în stația de transport public, de unde poți lua unul dintre autobuze sau trenuri. Poți alege dintre multe variante, în funcție de zona în care vrei să ajungi. De asemenea, poți folosi și taxi-ul sau poți închiria o mașină, mai ales dacă vrei să călătorești și în alte zone ale Angliei.


Începe să-ți planifici călătoria în Manchester


Zboruri către alte orașe din Marea Britanie

Ți-ai pierdut interesul pentru Manchester? Aruncă o privire peste zborurile către alte orașe din Marea Britanie

De ce să folosești momondo?

De ce ar trebui să folosesc momondo pentru a găsi o ofertă de zbor în Manchester?

Pentru a găsi biletul de avion care se potrivește cel mai bine nevoilor tale, momondo strânge o mulțime de rezultate din partea a diferite companii aeriene și agenți; tu poți folosi apoi recomandările și filtrele noastre pentru a găsi și rezerva zborul în Manchester care te interesează.

Pot să găsesc pe momondo zboruri în Manchester cu rezervare flexibilă?

momondo poate afișa pentru utilizatori doar acele zboruri în Manchester cu politici flexibile de rezervare, oferind și alte filtre și funcționalități utile.

Cum mă poate ajuta momondo să găsesc zboruri în Manchester?

După ce ți se afișează toate opțiunile de zbor în Manchester, momondo îți permite să le ordonezi și filtrezi în funcție de preferințe, precum compania aeriană, prețul, orele de zbor etc.

Nu sunt pregătit să rezerv un zbor în Manchester chiar acum. Poate momondo să mă anunțe dacă se schimbă prețul?

Da. momondo poate urmări prețurile zborurilor în Manchester, trimitându-ți alerte când se schimbă. Tot ce trebuie să faci pentru a configura o alertă este să realizezi o căutare și să introduci o adresă de e-mail validă.


Economisește bani când rezervi zboruri pe momondo
Călătorii flexibile
momondo îți înțelege nevoia de flexibilitate și de aceea îți punem la dispoziție un filtru special pentru zborurile care nu percep taxe de modificare.
Sfaturi de la experți
Informații bazate pe date și redactate pentru a te ajuta să găsești cel mai bun zbor (de la cel mai ieftin moment de zbor al zilei la intervalul cu care să rezervi în avans).
Alerte de preț
Urmărește prețul rutei de zbor preferate și primește alerte atunci când apar modificări.