Descoperă zboruri ieftine către Trieste de la 64 €.

Dus-întors
1 adult
Economic
De unde?
În?
Sâ 10/6
Sâ 17/6

Oferte din partea a peste 900 de site-uri de călătorii.

Despre zborurile către Trieste

Rezumat al prețurilor pentru zborurile către Trieste, durata și companiile aeriene

Cel mai bun preț doar dus

64 €

Cel mai rapid zbor

19h 55m
Cel mai ieftin zbor doar dus în Trieste din România pe care l-am găsit în ultimele 72 de ore este 64 € (Bucureşti Henri Coandă - Trieste Ronchi dei Legionari).
Cel mai rapid zbor din România în Trieste durează 19h 55m (Bucureşti Henri Coandă to Trieste Ronchi dei Legionari).

Informații despre tendințe și zboruri către Trieste

Vezi informații despre zborul către Trieste pentru a-ți crea cel mai bun plan de călătorie.

Care este cea mai ieftină lună pentru a zbura în Trieste?

Luna mai este, în medie, cea mai ieftină pentru a zbura în Trieste din România, majoritatea prețurilor fiind de doar 86 €. Dacă nu poți călători în Trieste în timpul lunii mai, află că ianuarie este, de asemenea, o perioadă ieftină. Pe momondo, poți găsi pentru această lună prețuri în jur de 113 €.

Care este cea mai ieftină zi pentru a zbura în Trieste?

Cea mai ieftină zi pentru plecarea ta în Trieste este sâmbătă, atunci când pot fi găsite bilete de avion la numai 181 €. Acest lucru se datorează faptului că există o cerere mai mică pentru zborurile din această zi a săptămânii. Cea mai scumpă zi pentru a zbura în Trieste este miercuri, cu prețuri la biletele de avion de aproximativ 338 €.

Care este cel mai ieftin moment al zilei pentru a zbura în Trieste?

Conform datelor noastre, cel mai ieftin moment al zilei pentru a zbura în Trieste este după-amiaza. Utilizatorii momondo au găsit zboruri cu plecare din România în Trieste după-amiaza la numai 190 €. Ia în calcul faptul că aceste prețuri pot fluctua în funcție de compania aeriană pe care o alegi și de perioada anului în care călătorești. La prânz există cea mai mare cerere de zboruri către Trieste, așa că prețurile costă în jur de 317 € pe bilet.

Cât timp durează zborul către Trieste?

Timpul de zbor din România în Trieste variază, dar dacă decolezi de pe Bucureşti Henri Coandă și aterizezi pe Veneţia Marco Polo (una dintre cele mai populare rute), atunci durata medie este 2h 05m. O altă rută populară din România în Trieste este cea care pleacă din Cluj-Napoca Internațional Avram Iancu Cluj și aterizează pe Veneţia Marco Polo, care durează aproximativ 1h 50m. Ia în calcul că escalele sau întârzierile decala acest timp de călătorie.

Cele mai ieftine zboruri către aeroporturile din Trieste

Găsește cele mai ieftine zboruri către aeroporturile din Trieste, plecând din orașul sau aeroportul care îți este cel mai aproape
Aeroportul Bucureşti Henri Coandă
Aeroportul Veneţia Marco Polo

CEL MAI IEFTIN TRASEU DIN Bucureşti CĂTRE Trieste

Aeroportul Bucureşti Henri Coandă (OTP) către Aeroportul Veneţia Treviso (TSF)

De obicei, zborurile către Trieste din Bucureşti sunt mai ieftine atunci când zbori din Bucureşti Henri Coandă către Veneţia Treviso, cu un preț mediu de 53 €


Întrebări frecvente despre zborul către Trieste

În ultimele două săptămâni utilizatorii au rezervat oferte către Trieste, cu 26 €/persoană (care este cu 63% mai ieftin decât prețul mediu către Trieste). Pentru a găsi cel mai mic preț către Trieste din zona ta, folosește Instrumentul de stabilire al prețului de la aeroport momondo.

Cei care zboară spre Trieste ar putea găsi prețuri mai bune la Aeroportul Veneţia Marco Polo (la 113 km de centrul orașului Trieste) sau Aeroportul Veneţia Treviso (la 122 km de centrul orașului Trieste) în funcție de lună și de aeroportul de plecare.


Găsește cele mai ieftine zboruri doar dus în Trieste

Dacă te interesează zborurile doar dus din România în Trieste, vezi mai jos câteva dintre oferte noastre.
Mai multe companii aeriene
3 iul.
OTP09:25Bucureşti Henri Coandă
19h 55m
1 escală
TRS05:20Trieste Ronchi dei Legionari
Mai multe companii aeriene
3 iul.
OTP02:30Bucureşti Henri Coandă
26h 50m
2 escale
TRS05:20Trieste Ronchi dei Legionari
Mai multe companii aeriene
3 iul.
OTP03:00Bucureşti Henri Coandă
26h 20m
3 escale
TRS05:20Trieste Ronchi dei Legionari

Care companie aeriană zboară către Trieste?

Iată o selecție a celor mai populare și mai ieftine companii aeriene pentru zborurile tale către Trieste

Rute populare către Trieste

Cele mai frecvente căutări de zboruri către Trieste, împreună cu cele mai mici prețuri și cele mai scurte durate de zbor
Zboruri din Bucureşti către Trieste
Cel mai rapid zbor6h 00m
Cel mai ieftin142 €

Începe să-ți planifici călătoria în Trieste


De ce să folosești momondo?

Atunci când ți se afișează o mulțime de opțiuni din partea unor companii și agenții de renume, poți găsi cu ușurință zborul potrivit în Trieste. Poți filtra apoi aceste opțiuni pentru a-l alege pe ce mai bun și asta este exact ceea ce face momondo. Te ajutăm să găsești, repede și ușor, zboruri în Trieste, economisind timp și bani.

Da, momondo îți permite să filtrezi rezultatele zborurilor în Trieste astfel încât să ți se afișeze doar cele cu politici de rezervare flexibilă.


Iată de ce călătorii aleg momondo
Călătorii flexibile
momondo îți înțelege nevoia de flexibilitate și de aceea îți punem la dispoziție un filtru special pentru zborurile care nu percep taxe de modificare.
Sfaturi de la experți
Informații bazate pe date și redactate pentru a te ajuta să găsești cel mai bun zbor (de la cel mai ieftin moment de zbor al zilei la intervalul cu care să rezervi în avans).
Alerte de preț
Urmărește prețul rutei de zbor preferate și primește alerte atunci când apar modificări.