Zboruri ieftine din Aeroportul Milano Linate către Italia

Dus-întors
1 adult
Economic
De unde?
În?
Sâ 25/9
Sâ 2/10

Informații despre zborurile din Aeroportul Milano Linate către Italia

Informații despre durata zborului, zboruri directe și aeroporturi pentru zborul din Aeroportul Milano Linate către Italia
Cel mai scurt timp de zbor1h 20mCel mai rapid zbor din Aeroportul Milano Linate către Italia durează 1h 20m.
Zboruri directeMi, Jo și SâZborurile directe pleacă miercuri, joi și sâmbătă din Aeroportul Milano Linate către Italia. Companiile aeriene care operează zboruri directe sunt: Wizz Air și easyJet..

Caută cele mai ieftine zboruri doar dus din Aeroportul Milano Linate către Italia

Dacă te interesează zborurile doar dus din Aeroportul Milano Linate în Italia, vezi mai jos câteva dintre oferte noastre oferite de Blue Air și Wizz Air
Wizz Air
13 oct.
LIN04:35Milano Linate
1h 20m
NAP05:55Napoli
Wizz Air
13 oct.
LIN04:35Milano Linate
1h 20m
NAP05:55Napoli
Wizz Air
9 nov.
LIN11:45Milano Linate
1h 20m
NAP13:05Napoli

  • Cum pot să primesc Alerte de preț pentru zborurile din Aeroportul Milano Linate către Italia?

    Alertele de preț te vor anunța prin e-mail atunci când prețurile pentru zborurile către Italia cu plecare din Aeroportul Milano Linate scad. Pentru a activa alertele, selectează mai întâi datele de călătorie și caută oferte. Căutând printre oferte, vei vedea butonul pentru a activa Alertele de preț. Fă click pe el pentru a activa notificările.

  • Cum pot să economisesc bani pe zborurile din Aeroportul Milano Linate către Italia cu momondo?

    Cu funcționalitatea „Prognoza prețului” te poți folosi de inteligența artificială pentru a afla dacă e mai bine să rezervi imediat sau să aștepți o scădere de preț. Cu ajutorul „Calendarului de prețuri” poți alege în mod strategic cele mai bune zile de zbor pentru a economisi bani. “Explorează” îți prezintă în linii mari cât costă să zbori dintr-un oraș sau aeroport anume către orice destinație. Conținutul de pe blogul „Descoperă” este o opțiune excelentă atunci când ai nevoie de inspirație de călătorii și sfaturi despre cum să economisești bani, în vreme ce „Alertele de preț” te anunță când apar schimbări de preț pentru ca tu să rezervi în cel mai bun moment.

  • Cum găsește momondo prețurile la biletele de avion?

    momondo afișează în același timp ofertele a peste 700 de furnizori. Suntem prezenți în 30 de piețe internaționale, oferindu-ți astfel acces la numeroase opțiuni, de la companii aeriene la agenții online de turism.