Mașini de închiriat keddy by Europcar în Quimper

Găsește și compară oferte foarte bune pentru închiriei auto cu keddy by Europcar în Quimper

Quimper, BR, Franţa
31 mai — 7 iun
Returnare în același loc
Quimper, BR, Franţa
Ma 31/5
Amiază
Ma 7/6
Amiază
Vârsta șoferului:

Sucursale Quimper în keddy by Europcar

Mai jos, găsești informațiile pentru fiecare birou de închirieri auto keddy by Europcar din Quimper, cu adresa, numărul de telefon și evaluările primite.
4 de sucursale

Informații despre mașini de închiriat cu keddy by Europcar în Quimper

keddy by Europcar vrea să se asigure că personalul și clienții lor din Quimper se simt în siguranță în timpul pandemiei de COVID-19. De aceea, agenția a adoptat proceduri stricte de curățire profundă în toate sucursalele ei din Quimper. Aceste măsuri de siguranță includ dezinfectarea suprafețelor atinse frecvent, precum mânerele, volanele și consola centrală.

keddy by Europcar are 1 sucursală în Aeroportul Quimper Pluguffan. Vei găsi agenția keddy by Europcar la adresa Pluguffan Airport.

keddy by Europcar deține 4 sucursale de închirieri auto în Quimper. Cea aflată la adresa 16 Avenue De La Liberation este cea mai populară în rândul utilizatorilor noștri. În ultimele 12 luni, 77% dintre utilizatorii noștri, care au închiriat o mașină de la keddy by Europcar în Quimper, au ales această sucursală.


Mașini de la keddy by Europcar în alte orașe din Franţa

Găsește toate ofertele de închirieri auto de la keddy by Europcar în alte orașe populare din Franţa, precum Paris și Nisa