Mașini de închiriat keddy by Europcar în Istanbul

Găsește și compară oferte foarte bune pentru închiriei auto cu keddy by Europcar în Istanbul

Istanbul, Turcia
27 mai — 3 iun
Returnare în același loc
Istanbul, Turcia
Vi 27/5
Amiază
Vi 3/6
Amiază
Vârsta șoferului:

Sucursale Istanbul în keddy by Europcar

Mai jos, găsești informațiile pentru fiecare birou de închirieri auto keddy by Europcar din Istanbul, cu adresa, numărul de telefon și evaluările primite.
4 de sucursale

Informații despre mașini de închiriat cu keddy by Europcar în Istanbul

keddy by Europcar vrea să se asigure că personalul și clienții lor din Istanbul se simt în siguranță în timpul pandemiei de COVID-19. De aceea, agenția a adoptat proceduri stricte de curățire profundă în toate sucursalele ei din Istanbul. Aceste măsuri de siguranță includ dezinfectarea suprafețelor atinse frecvent, precum mânerele, volanele și consola centrală.

Cel mai popular tip de mașină de închiriat de la keddy by Europcar în Istanbul, în timpul lunii iunie este Economy. Te poți aștepta la un preț de 23 € pe zi, deși unii utilizatori au găsit și prețuri începând de la 23 € pe zi.

International Arrivals Terminal este cea mai populară sucursală a agenției keddy by Europcar dintre toate cele 5 locations pe care le are în Istanbul. Conform datelor oferite de căutările utilizatorilor noștri în ultimele 12 luni, 43% dintre cei care au ales să își închirieze mașină cu keddy by Europcar, au făcut-o din această sucursală în International Arrivals Terminal.


Mașini de închiriat de la alte agenții din Istanbul

Nu găsești ceea ce căuți la cei de la keddy by Europcar? Compară oferte de închirieri auto de la alte companii din Istanbul