Mașini de închiriat keddy by Europcar în Belfast

Găsește și compară oferte foarte bune pentru închiriei auto cu keddy by Europcar în Belfast

Belfast, NIR, Marea Britanie
31 mai — 7 iun
Returnare în același loc
Belfast, NIR, Marea Britanie
Ma 31/5
Amiază
Ma 7/6
Amiază
Vârsta șoferului:

Sucursale Belfast în keddy by Europcar

Mai jos, găsești informațiile pentru fiecare birou de închirieri auto keddy by Europcar din Belfast, cu adresa, numărul de telefon și evaluările primite.
7 de sucursale

Informații despre mașini de închiriat cu keddy by Europcar în Belfast

keddy by Europcar vrea să se asigure că personalul și clienții lor din Belfast se simt în siguranță în timpul pandemiei de COVID-19. De aceea, agenția a adoptat proceduri stricte de curățire profundă în toate sucursalele ei din Belfast. Aceste măsuri de siguranță includ dezinfectarea suprafețelor atinse frecvent, precum mânerele, volanele și consola centrală.

Există 1 sucursală în Aeroportul Belfast City. Adresa biroului de închirieri auto keddy by Europcar este Arrivals Hall, Belfast City Airport..

Belfast International Airport Ry Arrivals Hall este cea mai populară sucursală a agenției keddy by Europcar dintre toate cele 7 locations pe care le are în Belfast. Conform datelor oferite de căutările utilizatorilor noștri în ultimele 12 luni, 45% dintre cei care au ales să își închirieze mașină cu keddy by Europcar, au făcut-o din această sucursală în Belfast International Airport Ry Arrivals Hall.