Închirieri de furgonete în Amman, în Amman

Cauți oferte la închirieri de furgonete în în Amman, în Amman? Caută aici!

Amman, Iordania
30 sept — 7 oct
Returnare în același loc
Amman, Iordania
Vi 30/9
Amiază
Vi 7/10
Amiază
Vârsta șoferului:

Registru cu dube de închiriat Amman

Toți furnizorii majori cu camionete de închiriat în Amman, în Amman
9 sucursale
9 sucursale
9 sucursale
7 sucursale
7 sucursale
6 sucursale
5 sucursale
5 sucursale

Informații despre dube de închiriat în Amman

Obține o imagine de ansamblu asupra celor mai bune oferte la furgonete și a companiilor care închiriază astfel de mașini pentru călătoria ta în Amman

Cea mai populară agenție

Thrifty

Cel mai ieftin model Dubă

100 €
Cea mai populară companie de închirieri auto din Amman pe care am găsit-o pe momondo luna aceasta este Thrifty. Alternative foarte bune sunt Dollar și Europcar.
Cel mai mic preț pentru VAN în Amman este 100 €/zi. Pentru această zonă, poți plăti prețuri medii începând de la 106 €/zi.

Ce trebuie să știi despre închirierea unei furgonete în Amman - Întrebări și răspunsuri

Află tot ce trebuie să știi despre închirierea unei furgonete în Amman, pentru a fi pregătit pentru următoarea ta călătorie

Datele noastre arată că, pentru oferte de închiriere de dubă în perioada septembrie în Amman, vei plăti în jur de 108 € pe zi.O ofertă bună de închiriere de dubă ar putea costa 61 €, fiind cea mai mică ofertă pentru Amman pe care am văzut-o până acum.

Închirierea unei mașini dubă în Amman este cea mai ieftină când mergi la sucursala SURPRICE CAR RENTAL în oraș. Cel mai bun preț găsit pe momondo este 61 €, însă este mai bine să presupunem că închirierea dubă va costa 72 €/zi.

Avis este foarte popular în Amman, Iordania, deoarece are mai multe locații decât oricare altă companie de închirieri auto de dubă. Poți găsi 9 locații în Amman, Iordania și vei plăti aproximativ 137 €/zi pentru închirierea unei mașini dubă în Amman, Iordania.


Începe să-ți planifici călătoria în Amman


Iată de ce călătorii aleg momondo
Rezervă cu încredere
Noi compară mașini de închiriat din 70.000 de sucursale, ajutându-te să faci o alegere rapidă și simplă.
Eco-responsabil
Alege dintr-o gamă largă de vehicule, inclusiv opțiuni electrice sau hibrid, pentru a te asigura că faci o călătorie eco-friendly.
Fără costuri ascunse
Toate prețurile afișate reprezintă prețul final, fără costuri sau taxe ascunse; poți avea încredere în prețul pe care îl vezi.