Mașini de închiriat Auto Nation în Amman

Găsește și compară oferte foarte bune pentru închiriei auto cu Auto Nation în Amman

Amman, Iordania
23 mai — 30 mai
Returnare în același loc
Amman, Iordania
Lu 23/5
Amiază
Lu 30/5
Amiază
Vârsta șoferului:

Oferte la mașini de închiriat cu Auto Nation în Amman, Amman

Găsește-ți mașina perfectă de închiriat cu momondo

Mașini Mică

19 € - 29 €

Toate tipurile de mașini

19 € - 42 €

Cea mai bună perioadă pentru a închiria o mașină Mică de la Auto Nation în Amman, Amman este ianuarie, când prețul mediu este de 19 € pe zi. Acesta este un preț cu 20% mai ieftin decât media anuală de 24 €, percepută de Auto Nation pentru o mașină Mică în Amman. În vreme ce ianuarie este cea mai ieftină lună pentru o astfel de închiriere auto, iunie este cea mai scumpă. Ai putea, totuși, să găsești oferte bune chiar și în iunie, în funcție de ziua în care rezervi.


Sucursale Amman în Auto Nation

Mai jos, găsești informațiile pentru fiecare birou de închirieri auto Auto Nation din Amman, cu adresa, numărul de telefon și evaluările primite.
9 de sucursale

Informații despre mașini de închiriat cu Auto Nation în Amman

Auto Nation vrea să se asigure că personalul și clienții lor din Amman se simt în siguranță în timpul pandemiei de COVID-19. De aceea, agenția a adoptat proceduri stricte de curățire profundă în toate sucursalele ei din Amman. Aceste măsuri de siguranță includ dezinfectarea suprafețelor atinse frecvent, precum mânerele, volanele și consola centrală.

Da. Auto Nation are 1 sucursală în Aeroportul Amman Queen Alia Intl, care se află la Amman International Airport Queen Alia.

Vehiculele de tip Standard sunt cele mai populare închirieri ale agenției Auto Nation în Amman, în timpul lunii iunie. În medie, acestea vor costa 78 € pe zi, în vreme cel prețul cel mai ieftin găsit în iunie a fost de 78 € pe zi.

Amman International Airport Queen Alia este cea mai populară sucursală a agenției Auto Nation dintre toate cele 9 locations pe care le are în Amman. Conform datelor oferite de căutările utilizatorilor noștri în ultimele 12 luni, 75% dintre cei care au ales să își închirieze mașină cu Auto Nation, au făcut-o din această sucursală în Amman International Airport Queen Alia.


Mașini de închiriat de la alte agenții din Amman

Nu găsești ceea ce căuți la cei de la Auto Nation? Compară oferte de închirieri auto de la alte companii din Amman