Mașini de închiriat Enterprise în Amman

Găsește și compară oferte foarte bune pentru închiriei auto cu Enterprise în Amman

Amman, Iordania
24 mai — 31 mai
Returnare în același loc
Amman, Iordania
Ma 24/5
Amiază
Ma 31/5
Amiază
Vârsta șoferului:

Sucursale Amman în Enterprise

Mai jos, găsești informațiile pentru fiecare birou de închirieri auto Enterprise din Amman, cu adresa, numărul de telefon și evaluările primite.
5 de sucursale

Informații despre mașini de închiriat cu Enterprise în Amman

Toate sucursalele de închirieri auto Enterprise din Amman iau măsuri în plus pentru a garanta siguranța clienților în timpul pandemiei de COVID-19. Măsurile de sănătate și siguranță suplimentare includ metodele de curățire în profunzime ale mașinilor și a zonelor de închiriere propriu-zise, precum și următoarele politici:
• Închirieri fără contact, pentru a asigura distanțarea socială
• Număr limitat de pasageri în autobuzele de transfer
• Curățire profundă în autobuzele de transfer
• Promisiunea de curățare completă
• Instruire exhaustivă a personalului

Da, există 1 centru de închirieri auto Enterprise în Aeroportul Amman Queen Alia Intl (Airport Road).

Da, în Amman, Enterprise oferă anulare gratuită la mașinile de închiriat. Totuși, îți recomandăm întotdeauna să apelezi Enterprise dacă vrei să faci o anulare în ultimul moment, întrucât acestea împlică uneori taxe. Poți găsi o listă cu numerele de telefon ale agenției Enterprise aici, sub fila Sucursale.

În iunie, utilizatorii noștri care au închiriat o mașină de la Enterprise în Amman au preferat o/un Mini. Dacă te interesează să rezervi un astfel de vehicul în această lună, așteaptă-te la un preț mediu de 40 €/zi și la unul minim de 40 €/zi. Ține minte că prețurile pot fluctua în funcție de timpul cu care rezervi în avans și de modelul de mașină pe care îl alegi.

Enterprise are 5 sucursale în Amman. Airport Road este adresa celei mai populare dintre acestea (conform datelor oferite de utilizatori). În ultimele 12 luni, 75% dintre cei care au rezervat o mașină în Amman de la Enterprise, pe momondo, au mers la: Airport Road.


Mașini de închiriat de la alte agenții din Amman

Nu găsești ceea ce căuți la cei de la Enterprise? Compară oferte de închirieri auto de la alte companii din Amman