Mașini de închiriat Avis în Amman

Găsește și compară oferte foarte bune pentru închiriei auto cu Avis în Amman

Amman, Iordania
31 mai — 7 iun
Returnare în același loc
Amman, Iordania
Ma 31/5
Amiază
Ma 7/6
Amiază
Vârsta șoferului:

Oferte la mașini de închiriat cu Avis în Amman, Amman

Găsește-ți mașina perfectă de închiriat cu momondo

Mașini Mică

29 € - 59 €

Toate tipurile de mașini

30 € - 78 €

Cea mai bună perioadă pentru a închiria o mașină Mică de la Avis în Amman, Amman este mai, când prețul mediu este de 29 € pe zi. Acesta este un preț cu 22% mai ieftin decât media anuală de 37 €, percepută de Avis pentru o mașină Mică în Amman. În vreme ce mai este cea mai ieftină lună pentru o astfel de închiriere auto, August este cea mai scumpă. Ai putea, totuși, să găsești oferte bune chiar și în August, în funcție de ziua în care rezervi.


Sucursale Amman în Avis

Mai jos, găsești informațiile pentru fiecare birou de închirieri auto Avis din Amman, cu adresa, numărul de telefon și evaluările primite.
9 de sucursale
Prezentare generală

Curățenie

5,5

Confort

5,2

Evaluare Generală

3,5

Preluare/Returnare

4,4

Valoare

4,1

Informații despre mașini de închiriat cu Avis în Amman

Fiecare sucursală Avis din Amman aplică proceduri de curățire în profunzime în timpul pandemiei de COVID-19 pentru a garanta siguranța clienților și personalului. Aceste precauții suplimentare includ dezinfectarea zonelor atinse frecvent, precum interiorul și exteriorul mașinilor de închirieri, și a spațiilor de preluare și predare a vehiculelor. Avis a introdus și alte precauții în plus, printre care:
• Mănuși de unică folosință și dezinfectant de mâini
• Contracte de rezervare fără hârtii (disponibile în maajoritatea birourilor)
• Număr limitat de pasageri în autobuzele de transfer
• Instruire exhaustivă a personalului

Momentan, Avis are 2 sucursale în Aeroportul Amman Queen Alia Intl:
Airport Road
Queen Alia Int Airport.

Da, Avis oferă anulare gratuită pentru mașinile de închiriat din Amman. Totuși, ar putea exista o taxă pentru anulările făcute în ultimul moment. Dacă ai întrebări legate de taxele și politicile de anulare, îți recomandăm să suni agenția Avis, la una din sucursalele lor din Amman. Fă clic aici pentru a vedea o listă a numerelor de telefon din fila Sucursale.

Cel mai popular tip de mașină de închiriat de la Avis în Amman, în timpul lunii iunie este Economy. Te poți aștepta la un preț de 34 € pe zi, deși unii utilizatori au găsit și prețuri începând de la 31 € pe zi.

Cel mai ieftin tip de mașină închiriat de Avis în Amman este Economy, cu un preț mediu pe zi de 34 €. Acesta este cu 8% mai ieftin cea mai scumpă mașină închiriate de Avis, ceea ce înseamnă că economisești bani alegând această opțiune. 53% dintre utilizatorii momondo care au închiriat o mașină în Amman, cu Avis, au ales Economy, de multe ori datorită costului redus.

Avis are 9 sucursale în Amman. Queen Alia Int Airport este adresa celei mai populare dintre acestea (conform datelor oferite de utilizatori). În ultimele 12 luni, 41% dintre cei care au rezervat o mașină în Amman de la Avis, pe momondo, au mers la: Queen Alia Int Airport.


Mașini de închiriat de la alte agenții din Amman

Nu găsești ceea ce căuți la cei de la Avis? Compară oferte de închirieri auto de la alte companii din Amman