Mașini de închiriat Dollar în Amman

Găsește și compară oferte foarte bune pentru închiriei auto cu Dollar în Amman

Amman, Iordania
31 mai — 7 iun
Returnare în același loc
Amman, Iordania
Ma 31/5
Amiază
Ma 7/6
Amiază
Vârsta șoferului:

Oferte la mașini de închiriat cu Dollar în Amman, Amman

Găsește-ți mașina perfectă de închiriat cu momondo

Mașini Mică

25 € - 41 €

Toate tipurile de mașini

25 € - 41 €

Cea mai bună perioadă pentru a închiria o mașină Mică de la Dollar în Amman, Amman este ianuarie, când prețul mediu este de 25 € pe zi. Acesta este un preț cu 16% mai ieftin decât media anuală de 30 €, percepută de Dollar pentru o mașină Mică în Amman. În vreme ce ianuarie este cea mai ieftină lună pentru o astfel de închiriere auto, martie este cea mai scumpă. Ai putea, totuși, să găsești oferte bune chiar și în martie, în funcție de ziua în care rezervi.


Sucursale Amman în Dollar

Mai jos, găsești informațiile pentru fiecare birou de închirieri auto Dollar din Amman, cu adresa, numărul de telefon și evaluările primite.
7 de sucursale
Prezentare generală

Curățenie

5,3

Confort

5,3

Evaluare Generală

5,6

Preluare/Returnare

5,6

Valoare

6,0

Informații despre mașini de închiriat cu Dollar în Amman

Dollar și-au intensificat metodele de curățire în sucursalele din Amman pentru a preveni răspândirea COVID-19 în rândul clienților și a personalului. Aceste eforturi includ dezinfectarea interioarelor vehiculelor (volan și bord), exterioarelor (mânere și chei) și a altor suprafețe atinse frecvent. De asemenea, Dollar are următoarele politici suplimentare de sănătate și siguranță:
• Curățire profundă în autobuzele de transfer

Da. Dollar are 1 sucursală în Aeroportul Amman Queen Alia Intl, care se află la Queen Alia Intl Ap.

Da, îți poți anula rezervarea auto cu Dollar, din Amman, fără costuri. Totuși, anularea făcută exact înainte de data programată pentru preluarea mașinii ar putea avea o taxă. Pentru întrebări privind politica precisă de anulare, sună agenția Dollar. Găsești o listă cu numerele lor de telefon în fila Sucursale, dacă faci clic aici.

Cel mai popular tip de mașină de închiriat de la Dollar în Amman, în timpul lunii iunie este Economy. Te poți aștepta la un preț de 27 € pe zi, deși unii utilizatori au găsit și prețuri începând de la 27 € pe zi.

Queen Alia Intl Ap este cea mai populară sucursală a agenției Dollar dintre toate cele 7 locations pe care le are în Amman. Conform datelor oferite de căutările utilizatorilor noștri în ultimele 12 luni, 53% dintre cei care au ales să își închirieze mașină cu Dollar, au făcut-o din această sucursală în Queen Alia Intl Ap.


Mașini de închiriat de la alte agenții din Amman

Nu găsești ceea ce căuți la cei de la Dollar? Compară oferte de închirieri auto de la alte companii din Amman