Mașini de închiriat Virtuo în Paris

Găsește și compară oferte foarte bune pentru închiriei auto cu Virtuo în Paris

Paris, Franţa
7 oct — 14 oct
Returnare în același loc
Paris, Franţa
Sâ 7/10
Amiază
Sâ 14/10
Amiază
Vârsta șoferului:

Oferte la mașini de închiriat cu Virtuo în Paris, Île-de-France

Găsește-ți mașina perfectă de închiriat cu momondo

Mașini Mică

40 € - 70 €

Toate tipurile de mașini

40 € - 80 €

Cea mai bună perioadă pentru a închiria o mașină Mică de la Virtuo în Paris, Île-de-France este noiembrie, când prețul mediu este de 40 € pe zi. Acesta este un preț cu 28% mai ieftin decât media anuală de 56 €, percepută de Virtuo pentru o mașină Mică în Paris. În vreme ce noiembrie este cea mai ieftină lună pentru o astfel de închiriere auto, mai este cea mai scumpă. Ai putea, totuși, să găsești oferte bune chiar și în mai, în funcție de ziua în care rezervi.

Cea mai bună perioadă pentru a închiria o mașină Medie de la Virtuo în Paris, Île-de-France este decembrie, când prețul mediu este de 47 € pe zi. Acesta este un preț cu 32% mai ieftin decât media anuală de 69 €, percepută de Virtuo pentru o mașină Medie în Paris. În vreme ce decembrie este cea mai ieftină lună pentru o astfel de închiriere auto, mai este cea mai scumpă. Ai putea, totuși, să găsești oferte bune chiar și în mai, în funcție de ziua în care rezervi.

Cea mai bună perioadă pentru a închiria o mașină SUV de la Virtuo în Paris, Île-de-France este decembrie, când prețul mediu este de 47 € pe zi. Acesta este un preț cu 30% mai ieftin decât media anuală de 67 €, percepută de Virtuo pentru o mașină SUV în Paris. În vreme ce decembrie este cea mai ieftină lună pentru o astfel de închiriere auto, mai este cea mai scumpă. Ai putea, totuși, să găsești oferte bune chiar și în mai, în funcție de ziua în care rezervi.

Chevrolet Sonic Sedan
Compact sau asemănător
Până la 4 pasageri
Mașini cu 4-5 uși
Virtuo

42 €/zi

11 nov - 18 nov
Chevrolet Sonic Sedan

Sucursale Paris în Virtuo

Mai jos, găsești informațiile pentru fiecare birou de închirieri auto Virtuo din Paris, cu adresa, numărul de telefon și evaluările primite.

Virtuo

20 de sucursale

Informații despre mașini de închiriat cu Virtuo în Paris

Are Virtuo o sucursală în Aeroportul Paris Charles de Gaulle?

Momentan, Virtuo are 1 sucursală în Aeroportul Paris Charles de Gaulle:
Aéroport de Paris-Charles de Gaulle.

Care este cea mai populară mașină de închiriat de la Virtuo în Paris, în luna octombrie?

Cu un cost mediu de 47 €/zi, închirierea unei mașini de tip Intermediar, de la Virtuo, în Paris (în luna octombrie) este cea mai populară opțiune a utilizatorilor momondo. Ai mai putea găsi oferte la mașini de închiriat de la Virtuo, în Paris, începând de la 47 €/zi - care a fost cel mai mic preț găsit pentru Intermediar în luna octombrie a anului trecut.

Câte sucursale de închirieri auto are Virtuo în Paris?

Există 20 Virtuo sucursale de închiriere de mașini în Paris. Conform utilizatorilor noștri, cea mai populară sucursală a Virtuo din Paris se află la Aéroport de Paris-Orly. 30% dintre cei care au închiriat o mașină de la Virtuo în Paris în ultimul an, au închiriat-o de la această sucursală.

Când a actualizat momondo ultima dată prețurile pentru mașini în Paris?

Prices for mașini in Paris are refreshed on a daily basis.

Câți operatori include momondo în căutările sale pentru mașini în Paris?

Începând cu septembrie 2023, ai la dispoziție 362 de operatori pentru mașini în Paris..

Care este vârsta necesară pentru a închiria o mașină în Paris?

Vârsta minimă pentru șoferi variază în funcție de țară, inclusiv Paris. În multe țări din UE, șoferii trebuie să aibă vârsta de 18 ani. De regulă, trebuie să ai 21 de ani pentru a închiria o mașină în străinătate, iar dacă ai mai puțin de 25 de ani se poate aplica o suprataxă pentru șoferii tineri. Recomandăm să consulți politica companiei de închiriere pe care ai ales-o înainte de a face rezervarea.

Care sunt actele de identitate de care ai nevoie pentru a închiria o mașină în Paris?

Pentru a închiria o mașină în Paris, toți șoferii trebuie să prezinte un permis de conducere complet valabil. În cazul în care permisul este redactat într-o altă limbă decât cea a țării de închiriere, este posibil să fie necesar un permis de conducere internațional pentru a evita riscul unor eventuale amenzi. În cazul în care închiriezi o mașină în străinătate, este posibil să trebuiască să furnizezi dovada călătoriei de întoarcere și informații despre cazare pe durata șederii tale. Întotdeauna recomandăm consultarea companiei de închiriere auto cu care efectuezi rezervarea.


Un mod mai simplu de a-ți organiza călătoria în Paris

Simplificăm la maxim programarea, organizarea și călătoria cu prietenii sau familia. Serviciul Trips este gratuit și disponibil indiferent unde ai făcut rezervările.