Mașini de închiriat Virtuo în Paris

Găsește și compară oferte foarte bune pentru închiriei auto cu Virtuo în Paris

Paris, Franţa
27 mai — 3 iun
Returnare în același loc
Paris, Franţa
Vi 27/5
Amiază
Vi 3/6
Amiază
Vârsta șoferului:

Sucursale Paris în Virtuo

Mai jos, găsești informațiile pentru fiecare birou de închirieri auto Virtuo din Paris, cu adresa, numărul de telefon și evaluările primite.
18 de sucursale

Informații despre mașini de închiriat cu Virtuo în Paris

Virtuo vrea să se asigure că personalul și clienții lor din Paris se simt în siguranță în timpul pandemiei de COVID-19. De aceea, agenția a adoptat proceduri stricte de curățire profundă în toate sucursalele ei din Paris. Aceste măsuri de siguranță includ dezinfectarea suprafețelor atinse frecvent, precum mânerele, volanele și consola centrală.

76 € pe zi (sau 531 € pe săptămână) este prețul mediu pentru închirierea unei mașini de la Virtuo în Paris, în luna iunie (conform datelor de anul trecut). Cel mai mic preț găsit de către utilizatorii momondo în iunie, la Virtuo, a fost de 59 € pe zi. Reține că acest preț depinde de tipul mașinii pe care o alergi și de momentul în care faci rezervarea.

Momentan, Virtuo are 1 sucursală în Aeroportul Paris Charles de Gaulle:
Aéroport de Paris-Charles de Gaulle.

Cu un cost mediu de 83 €/zi, închirierea unei mașini de tip SUV, de la Virtuo, în Paris (în luna iunie) este cea mai populară opțiune a utilizatorilor momondo. Ai mai putea găsi oferte la mașini de închiriat de la Virtuo, în Paris, începând de la 76 €/zi - care a fost cel mai mic preț găsit în luna iunie a anului trecut.

Virtuo are în Paris 18 sucursale de închirieri auto. Conform utilizatorilor noștri, cea mai populară dintre acestea este cea aflată la adresa Aéroport de Paris-Charles de Gaulle. 29% dintre cei care au închiriat o mașină de la Virtuo în Paris în ultimul an, au închiriat-o de la această sucursală.