Mașini de închiriat Unidas în Recife

Găsește și compară oferte foarte bune pentru închiriei auto cu Unidas în Recife

Recife, PE, Brazilia
4 oct — 11 oct
Returnare în același loc
Recife, PE, Brazilia
Mi 4/10
Amiază
Mi 11/10
Amiază
Vârsta șoferului:

Sucursale Recife în Unidas

Mai jos, găsești informațiile pentru fiecare birou de închirieri auto Unidas din Recife, cu adresa, numărul de telefon și evaluările primite.

Unidas

6 sucursale

Informații despre mașini de închiriat cu Unidas în Recife

Are Unidas o sucursală în Aeroportul Recife Guararapes Intl?

Unidas are 1 sucursală în Aeroportul Recife Guararapes Intl. Vei găsi agenția Unidas la adresa Av Marechal Mascarenhas De Morais 6057.

Când a actualizat momondo ultima dată prețurile pentru mașini în Recife?

Prețurile pentru mașini în Recife sunt actualizate zilnic.

Câți operatori include momondo în căutările sale pentru mașini în Recife?

Numărul de operatori disponibili pentru mașini în Recife este de 73 (de la septembrie 2023).

Care este vârsta necesară pentru a închiria o mașină în Recife?

Vârsta minimă pentru șoferi variază în funcție de țară, inclusiv Recife. În multe țări din UE, șoferii trebuie să aibă vârsta de 18 ani. De regulă, trebuie să ai 21 de ani pentru a închiria o mașină în străinătate, iar dacă ai mai puțin de 25 de ani se poate aplica o suprataxă pentru șoferii tineri. Recomandăm să consulți politica companiei de închiriere pe care ai ales-o înainte de a face rezervarea.

Care sunt actele de identitate de care ai nevoie pentru a închiria o mașină în Recife?

Atunci când închiriezi o mașină în Recife, toți șoferii trebuie să prezinte un permis de conducere complet valabil. Un permis de conducere internațional este necesar dacă permisul de conducere este într-o limbă diferită de cea a țării de închiriere și poate fi necesar pentru a evita riscul unor potențiale amenzi. În cazul în care închiriezi în străinătate, este posibil să trebuiască să furnizezi dovada călătoriei de întoarcere și informații despre cazare pe durata șederii tale. Întotdeauna recomandăm consultarea companiei de închiriere cu care efectuezi rezervarea.


Un mod mai simplu de a-ți organiza călătoria în Recife

Simplificăm la maxim programarea, organizarea și călătoria cu prietenii sau familia. Serviciul Trips este gratuit și disponibil indiferent unde ai făcut rezervările.