Mașini de închiriat UNITED RENT A CAR în Rabat

Găsește și compară oferte foarte bune pentru închiriei auto cu UNITED RENT A CAR în Rabat

Rabat, Maroc
2 iun — 9 iun
Returnare în același loc
Rabat, Maroc
Jo 2/6
Amiază
Jo 9/6
Amiază
Vârsta șoferului:

Sucursale Rabat în UNITED RENT A CAR

Mai jos, găsești informațiile pentru fiecare birou de închirieri auto UNITED RENT A CAR din Rabat, cu adresa, numărul de telefon și evaluările primite.
7 de sucursale

Informații despre mașini de închiriat cu UNITED RENT A CAR în Rabat

UNITED RENT A CAR vrea să se asigure că personalul și clienții lor din Rabat se simt în siguranță în timpul pandemiei de COVID-19. De aceea, agenția a adoptat proceduri stricte de curățire profundă în toate sucursalele ei din Rabat. Aceste măsuri de siguranță includ dezinfectarea suprafețelor atinse frecvent, precum mânerele, volanele și consola centrală.

Da. UNITED RENT A CAR are 1 sucursală în Aeroportul Rabat Sale, care se află la Rabat Airport.

Vehiculele de tip Full-size sunt cele mai populare închirieri ale agenției UNITED RENT A CAR în Rabat, în timpul lunii iunie. În medie, acestea vor costa 95 € pe zi, în vreme cel prețul cel mai ieftin găsit în iunie a fost de 95 € pe zi.

UNITED RENT A CAR are 7 sucursale de închirieri auto în Rabat. Conform datelor noastre, cea aflată la Rabat Airport este cea mai populară. În ultimele 12 luni, 72% dintre utilizatorii care au căutat să închirieze o mașină de la UNITED RENT A CAR în Rabat au ales să o închirieze pe cea aflată la Rabat Airport.