Mașini de închiriat Times în Yamagata

Găsește și compară oferte foarte bune pentru închiriei auto cu Times în Yamagata

Yamagata, Japonia
3 dec — 10 dec
Yamagata, Japonia
Du 3/12
Amiază
Du 10/12
Amiază
Vârsta șoferului:

Sucursale Yamagata în Times

Mai jos, găsești informațiile pentru fiecare birou de închirieri auto Times din Yamagata, cu adresa, numărul de telefon și evaluările primite.

Times

4 sucursale

Informații despre mașini de închiriat cu Times în Yamagata

Are Times o sucursală în Aeroportul Yamagata Junmachi?

Da, Times are 1 sucursală în Aeroportul Yamagata Junmachi, a cărei adresă este 3008, Hanyu Kashiwabara Shinbayashi, Higashine-shi.

Când a actualizat momondo ultima dată prețurile pentru mașini în Yamagata?

Prices for mașini in Yamagata refresh daily.

Câți operatori include momondo în căutările sale pentru mașini în Yamagata?

Începând cu noiembrie 2023, ai la dispoziție 22 de operatori pentru mașini în Yamagata..

Care este vârsta necesară pentru a închiria o mașină în Yamagata?

În diferite țări, inclusiv în Yamagata, vârsta minimă pentru șoferi variază. În multe țări din UE, șoferii trebuie să aibă vârsta de 18 ani. De regulă, trebuie să ai 21 de ani pentru a închiria o mașină în străinătate, iar dacă ai mai puțin de 25 de ani se poate aplica o suprataxă pentru șoferii tineri. Recomandăm să consulți politica companiei de închiriere pe care ai ales-o înainte de a face rezervarea.

Care sunt actele de identitate de care ai nevoie pentru a închiria o mașină în Yamagata?

Pentru a închiria o mașină în Yamagata, toți șoferii trebuie să prezinte un permis de conducere complet valabil. În cazul în care permisul este redactat într-o altă limbă decât cea a țării de închiriere, este posibil să fie necesar un permis de conducere internațional pentru a evita riscul unor eventuale amenzi. În cazul în care închiriezi o mașină în străinătate, este posibil să trebuiască să furnizezi dovada călătoriei de întoarcere și informații despre cazare pe durata șederii tale. Întotdeauna recomandăm consultarea companiei de închiriere auto cu care efectuezi rezervarea.


Un mod mai simplu de a-ți organiza călătoria în Yamagata

Simplificăm la maxim programarea, organizarea și călătoria cu prietenii sau familia. Serviciul Trips este gratuit și disponibil indiferent unde ai făcut rezervările.