Mașini de închiriat Thrifty în Oranjestad

Găsește și compară oferte foarte bune pentru închiriei auto cu Thrifty în Oranjestad

Oranjestad, Aruba
23 mai — 30 mai
Returnare în același loc
Oranjestad, Aruba
Lu 23/5
Amiază
Lu 30/5
Amiază
Vârsta șoferului:

Sucursale Oranjestad în Thrifty

Mai jos, găsești informațiile pentru fiecare birou de închirieri auto Thrifty din Oranjestad, cu adresa, numărul de telefon și evaluările primite.
4 de sucursale
Prezentare generală

Curățenie

6,8

Confort

6,8

Evaluare Generală

4,7

Preluare/Returnare

4,2

Valoare

5,7

Informații despre mașini de închiriat cu Thrifty în Oranjestad

Toate sucursalele de închirieri auto Thrifty din Oranjestad iau măsuri în plus pentru a garanta siguranța clienților în timpul pandemiei de COVID-19. Măsurile de sănătate și siguranță suplimentare includ metodele de curățire în profunzime ale mașinilor și a zonelor de închiriere propriu-zise, precum și următoarele politici:
• Curățire profundă în autobuzele de transfer

Thrifty are 1 sucursală în Aeroportul Oranjestad Reina Beatrix. Vei găsi agenția Thrifty la adresa Wayaca 33f.

Da, îți poți anula rezervarea auto cu Thrifty, din Oranjestad, fără costuri. Totuși, anularea făcută exact înainte de data programată pentru preluarea mașinii ar putea avea o taxă. Pentru întrebări privind politica precisă de anulare, sună agenția Thrifty. Găsești o listă cu numerele lor de telefon în fila Sucursale, dacă faci clic aici.

Thrifty deține 4 sucursale de închirieri auto în Oranjestad. Cea aflată la adresa Wayaca 33f este cea mai populară în rândul utilizatorilor noștri. În ultimele 12 luni, 49% dintre utilizatorii noștri, care au închiriat o mașină de la Thrifty în Oranjestad, au ales această sucursală.