Mașini de închiriat Thrifty în Birmingham

Găsește și compară oferte foarte bune pentru închiriei auto cu Thrifty în Birmingham

Birmingham, ENG, Marea Britanie
31 mai — 7 iun
Returnare în același loc
Birmingham, ENG, Marea Britanie
Ma 31/5
Amiază
Ma 7/6
Amiază
Vârsta șoferului:

Sucursale Birmingham în Thrifty

Mai jos, găsești informațiile pentru fiecare birou de închirieri auto Thrifty din Birmingham, cu adresa, numărul de telefon și evaluările primite.
4 de sucursale

Informații despre mașini de închiriat cu Thrifty în Birmingham

Pentru a se asigura că te simți confortabil atunci când închiriezi o mașină cu Thrifty în Birmingham în timpul pandemiei de COVID-19, compania și-a luat precauții suplimentare, precum metode de curățire în profunzime a vehiculelor și a birourilor de închiriere. Thrifty a mai introdus perioada aceasta și politicile de mai jos, ca măsuri preventive adiționale:
• Curățire profundă în autobuzele de transfer

Nu, Thrifty nu are momentan nicio sucursală în Aeroportul Birmingham. Însă, cel mai probabil, există în aeroport alte agenții de închirieri auto din care să alegi.

Da, Thrifty oferă anulare gratuită pentru mașinile de închiriat din Birmingham. Totuși, ar putea exista o taxă pentru anulările făcute în ultimul moment. Dacă ai întrebări legate de taxele și politicile de anulare, îți recomandăm să suni agenția Thrifty, la una din sucursalele lor din Birmingham. Fă clic aici pentru a vedea o listă a numerelor de telefon din fila Sucursale.


Mașini de închiriat în England, de la Thrifty

Închiriază o mașină de la Thrifty în alt oraș din England