Mașini de închiriat Sixt în Nürnberg

Găsește și compară oferte foarte bune pentru închiriei auto cu Sixt în Nürnberg

Nürnberg, Germania
27 mai — 3 iun
Returnare în același loc
Nürnberg, Germania
Vi 27/5
Amiază
Vi 3/6
Amiază
Vârsta șoferului:

Sucursale Nürnberg în Sixt

Mai jos, găsești informațiile pentru fiecare birou de închirieri auto Sixt din Nürnberg, cu adresa, numărul de telefon și evaluările primite.
8 de sucursale
Prezentare generală

Curățenie

8,0

Confort

8,0

Evaluare Generală

7,3

Preluare/Returnare

6,0

Valoare

7,3

Informații despre mașini de închiriat cu Sixt în Nürnberg

Sixt vrea să se asigure că personalul și clienții lor din Nürnberg se simt în siguranță în timpul pandemiei de COVID-19. De aceea, agenția a adoptat proceduri stricte de curățire profundă în toate sucursalele ei din Nürnberg. Aceste măsuri de siguranță includ dezinfectarea suprafețelor atinse frecvent, precum mânerele, volanele și consola centrală.

Da, există 1 centru de închirieri auto Sixt în Aeroportul Nürnberg (Flughafenstr./Mietwagenzentrum).

Dacă ai nevoie să închiriezi o mașină în Nürnberg, în luna iunie, îți recomandăm să alegi un vehicul tip Economy, oferit de Sixt. Atunci când închirieri mașini tip Economy în iunie, te poți aștepta la un preț mediu de 51 € pe zi și la unul minim de 50 €. Să ai în vedere faptul că există și alte tipuri de mașini de închiriat de la Sixt, dar Economy este cea mai popoulară în rândul utilizatorilor noștri, în această perioadă a anului.

Sixt are în Nürnberg 8 sucursale de închirieri auto. Conform utilizatorilor noștri, cea mai populară dintre acestea este cea aflată la adresa Flughafenstr./Mietwagenzentrum. 37% dintre cei care au închiriat o mașină de la Sixt în Nürnberg în ultimul an, au închiriat-o de la această sucursală.


Mașini de închiriat în Bavaria, de la Sixt

Închiriază o mașină de la Sixt în alt oraș din Bavaria

Mașini de la Sixt în alte orașe din Germania