Mașini de închiriat Sixt în Istanbul

Găsește și compară oferte foarte bune pentru închiriei auto cu Sixt în Istanbul

Istanbul, Turcia
24 mai — 31 mai
Returnare în același loc
Istanbul, Turcia
Ma 24/5
Amiază
Ma 31/5
Amiază
Vârsta șoferului:

Sucursale Istanbul în Sixt

Mai jos, găsești informațiile pentru fiecare birou de închirieri auto Sixt din Istanbul, cu adresa, numărul de telefon și evaluările primite.
7 de sucursale
Prezentare generală

Curățenie

8,6

Confort

8,0

Evaluare Generală

7,2

Preluare/Returnare

7,4

Valoare

7,3

Informații despre mașini de închiriat cu Sixt în Istanbul

Sixt vrea să se asigure că personalul și clienții lor din Istanbul se simt în siguranță în timpul pandemiei de COVID-19. De aceea, agenția a adoptat proceduri stricte de curățire profundă în toate sucursalele ei din Istanbul. Aceste măsuri de siguranță includ dezinfectarea suprafețelor atinse frecvent, precum mânerele, volanele și consola centrală.

Cu un cost mediu de 20 €/zi, închirierea unei mașini de tip Compact, de la Sixt, în Istanbul (în luna iunie) este cea mai populară opțiune a utilizatorilor momondo. Ai mai putea găsi oferte la mașini de închiriat de la Sixt, în Istanbul, începând de la 20 €/zi - care a fost cel mai mic preț găsit în luna iunie a anului trecut.

Sixt operează momentan în 7 sucursale în Istanbul. Cea mai populară dintre acestea se află la adresa: Tayakadin Mh. Terminal Cd. No1. În ultimele 12 luni, 40% dintre utilizatorii care au căutat oferte auto cu Sixt în Istanbul, și-au închiriat mașina din această sucursală.


Mașini de închiriat de la alte agenții din Istanbul

Nu găsești ceea ce căuți la cei de la Sixt? Compară oferte de închirieri auto de la alte companii din Istanbul