Mașini de închiriat Pony Rent-a-Car în Taipei

Găsește și compară oferte foarte bune pentru închiriei auto cu Pony Rent-a-Car în Taipei

Taipei, Taiwan
24 mai — 31 mai
Returnare în același loc
Taipei, Taiwan
Ma 24/5
Amiază
Ma 31/5
Amiază
Vârsta șoferului:

Sucursale Taipei în Pony Rent-a-Car

Mai jos, găsești informațiile pentru fiecare birou de închirieri auto Pony Rent-a-Car din Taipei, cu adresa, numărul de telefon și evaluările primite.
3 de sucursale

Informații despre mașini de închiriat cu Pony Rent-a-Car în Taipei

Pony Rent-a-Car vrea să se asigure că personalul și clienții lor din Taipei se simt în siguranță în timpul pandemiei de COVID-19. De aceea, agenția a adoptat proceduri stricte de curățire profundă în toate sucursalele ei din Taipei. Aceste măsuri de siguranță includ dezinfectarea suprafețelor atinse frecvent, precum mânerele, volanele și consola centrală.

Pony Rent-a-Car are 1 sucursală în Aeroportul Taipei Taiwan Taoyuan. Vei găsi agenția Pony Rent-a-Car la adresa No.139, Zhongyuan Rd., Zhongli Dist., Taoyuan City 320.

Pony Rent-a-Car are 3 sucursale în Taipei. No.340-9 Dunhua N.Rd., Songshan District este adresa celei mai populare dintre acestea (conform datelor oferite de utilizatori). În ultimele 12 luni, 64% dintre cei care au rezervat o mașină în Taipei de la Pony Rent-a-Car, pe momondo, au mers la: No.340-9 Dunhua N.Rd., Songshan District.