Mașini de închiriat Pony Rent-a-Car în Taipei

Găsește și compară oferte foarte bune pentru închiriei auto cu Pony Rent-a-Car în Taipei

Taipei, Taiwan
28 sept — 5 oct
Returnare în același loc
Taipei, Taiwan
Jo 28/9
Amiază
Jo 5/10
Amiază
Vârsta șoferului:

Sucursale Taipei în Pony Rent-a-Car

Mai jos, găsești informațiile pentru fiecare birou de închirieri auto Pony Rent-a-Car din Taipei, cu adresa, numărul de telefon și evaluările primite.

Pony Rent-a-Car

4 sucursale

Informații despre mașini de închiriat cu Pony Rent-a-Car în Taipei

Are Pony Rent-a-Car o sucursală în Aeroportul Taipei Taiwan Taoyuan?

Pony Rent-a-Car are 2 sucursale în Aeroportul Taipei Taiwan Taoyuan. Vei găsi agenția Pony Rent-a-Car la adresele No.139, Zhongyuan Rd., Zhongli Dist., Taoyuan City 320, respectiv No. 309, Zhongzheng East Road., Dayuan Dist., Taoyuan City.

Câte sucursale de închirieri auto are Pony Rent-a-Car în Taipei?

În Taipei, Pony Rent-a-Car are 4 sucursale. No.340-9 Dunhua N.Rd., Songshan District este adresa celei mai populare dintre acestea (conform datelor oferite de utilizatori). În ultimele 12 luni, 70% dintre cei care au rezervat o mașină în Taipei de la Pony Rent-a-Car, pe momondo, au mers la No.340-9 Dunhua N.Rd., Songshan District.

Când a actualizat momondo ultima dată prețurile pentru mașini în Taipei?

Prices for mașini in Taipei refresh daily.

Câți operatori include momondo în căutările sale pentru mașini în Taipei?

91 de operatori pentru mașini în Taipei există pe piață începând cu septembrie 2023.

Care este vârsta necesară pentru a închiria o mașină în Taipei?

În diferite țări, inclusiv în Taipei, vârsta minimă pentru șoferi variază. În multe țări din UE, șoferii trebuie să aibă vârsta de 18 ani. De regulă, trebuie să ai 21 de ani pentru a închiria o mașină în străinătate, iar dacă ai mai puțin de 25 de ani se poate aplica o suprataxă pentru șoferii tineri. Recomandăm să consulți politica companiei de închiriere pe care ai ales-o înainte de a face rezervarea.

Care sunt actele de identitate de care ai nevoie pentru a închiria o mașină în Taipei?

Pentru a închiria o mașină în Taipei, toți șoferii trebuie să prezinte un permis de conducere complet valabil. În cazul în care permisul este redactat într-o altă limbă decât cea a țării de închiriere, este posibil să fie necesar un permis de conducere internațional pentru a evita riscul unor eventuale amenzi. În cazul în care închiriezi o mașină în străinătate, este posibil să trebuiască să furnizezi dovada călătoriei de întoarcere și informații despre cazare pe durata șederii tale. Întotdeauna recomandăm consultarea companiei de închiriere auto cu care efectuezi rezervarea.


Economisește bani când rezervi mașini pe momondo
Rezervă cu încredere
Noi compară mașini de închiriat din 70.000 de sucursale, ajutându-te să faci o alegere rapidă și simplă.
Eco-responsabil
Alege dintr-o gamă largă de vehicule, inclusiv opțiuni electrice sau hibrid, pentru a te asigura că faci o călătorie eco-friendly.
Fără costuri ascunse
Toate prețurile afișate reprezintă prețul final, fără costuri sau taxe ascunse; poți avea încredere în prețul pe care îl vezi.