Mașini de închiriat Pandora Car Hire în Istanbul

Găsește și compară oferte foarte bune pentru închiriei auto cu Pandora Car Hire în Istanbul

Istanbul, Turcia
27 mai — 3 iun
Returnare în același loc
Istanbul, Turcia
Vi 27/5
Amiază
Vi 3/6
Amiază
Vârsta șoferului:

Sucursale Istanbul în Pandora Car Hire

Mai jos, găsești informațiile pentru fiecare birou de închirieri auto Pandora Car Hire din Istanbul, cu adresa, numărul de telefon și evaluările primite.
4 de sucursale

Informații despre mașini de închiriat cu Pandora Car Hire în Istanbul

Pandora Car Hire vrea să se asigure că personalul și clienții lor din Istanbul se simt în siguranță în timpul pandemiei de COVID-19. De aceea, agenția a adoptat proceduri stricte de curățire profundă în toate sucursalele ei din Istanbul. Aceste măsuri de siguranță includ dezinfectarea suprafețelor atinse frecvent, precum mânerele, volanele și consola centrală.

Închirierea unei mașini de la Pandora Car Hire în Istanbul, în luna iunie, te va costa, în medie, 24 € pe zi. Totuși, utilizatorii noștri au găsit prețuri începând de la 14 € pe zi. Dacă ai nevoie să închiriezi o mașină cu Pandora Car Hire timp de o săptămână în iunie, în Istanbul, așteaptă-te la un preț de aproximativ 170 € . Aceste prețuri se bazează pe cele de anul trecut, dar este foarte probabil ca și anul acesta să găsești oferte asemănătoare pe momondo.

Dacă ai nevoie să închiriezi o mașină în Istanbul, în luna iunie, îți recomandăm să alegi un vehicul tip Premium, oferit de Pandora Car Hire. Atunci când închirieri mașini tip Premium în iunie, te poți aștepta la un preț mediu de 58 € pe zi și la unul minim de 52 €. Să ai în vedere faptul că există și alte tipuri de mașini de închiriat de la Pandora Car Hire, dar Premium este cea mai popoulară în rândul utilizatorilor noștri, în această perioadă a anului.

Pandora Car Hire are 4 sucursale în Istanbul. Istanbul Ataturk Airport este adresa celei mai populare dintre acestea (conform datelor oferite de utilizatori). În ultimele 12 luni, 55% dintre cei care au rezervat o mașină în Istanbul de la Pandora Car Hire, pe momondo, au mers la: Istanbul Ataturk Airport.