Mașini de închiriat National în Mérida

Găsește și compară oferte foarte bune pentru închiriei auto cu National în Mérida

Mérida, YU, Mexic
6 dec — 13 dec
Mérida, YU, Mexic
Mi 6/12
Amiază
Mi 13/12
Amiază
Vârsta șoferului:

Sucursale Mérida în National

Mai jos, găsești informațiile pentru fiecare birou de închirieri auto National din Mérida, cu adresa, numărul de telefon și evaluările primite.

National

4 sucursale
Prezentare generală

Curățenie

10,0

Confort

10,0

Evaluare Generală

10,0

Preluare/Returnare

10,0

Valoare

10,0

Informații despre mașini de închiriat cu National în Mérida

Are National o sucursală în Aeroportul Mérida Rejon?

Da, există 1 centru de închirieri auto National în Aeroportul Mérida Rejon (C 32 306 Aeropuerto Int).

Oferă National anulare gratuită pentru mașinile rezervate în Mérida?

National oferă într-adevăr anulare gratuită pentru închirierea mașinilor în Mérida (deși ar putea percepe o taxă pentru anulările de ultim moment). Poți apela National dacă vrei să afli mai multe despre politicile lor. Pentru o listă a numerelor lor de telefon, fă clic aici, apoi selectează fila Sucursale.

Câte sucursale de închirieri auto are National în Mérida?

National operează momentan în 4 sucursale din Mérida. Cea mai populară sucursală din Mérida pe care National o are se află la adresa: C 32 306 Aeropuerto Int. În ultimele 12 luni, 73% dintre utilizatorii care au căutat oferte auto cu National în Mérida, și-au închiriat mașina din sucursala C 32 306 Aeropuerto Int.

Când a actualizat momondo ultima dată prețurile pentru mașini în Mérida?

Prices for mașini in Mérida refresh daily.

Câți operatori include momondo în căutările sale pentru mașini în Mérida?

Începând cu noiembrie 2023, ai la dispoziție 73 de operatori pentru mașini în Mérida..

Care este vârsta necesară pentru a închiria o mașină în Mérida?

Vârsta minimă pentru șoferi variază în funcție de țară, inclusiv Mérida. În multe țări din UE, șoferii trebuie să aibă vârsta de 18 ani. De regulă, trebuie să ai 21 de ani pentru a închiria o mașină în străinătate, iar dacă ai mai puțin de 25 de ani se poate aplica o suprataxă pentru șoferii tineri. Recomandăm să consulți politica companiei de închiriere pe care ai ales-o înainte de a face rezervarea.

Care sunt actele de identitate de care ai nevoie pentru a închiria o mașină în Mérida?

Pentru a închiria o mașină în Mérida, toți șoferii trebuie să prezinte un permis de conducere complet valabil. În cazul în care permisul este redactat într-o altă limbă decât cea a țării de închiriere, este posibil să fie necesar un permis de conducere internațional pentru a evita riscul unor eventuale amenzi. În cazul în care închiriezi o mașină în străinătate, este posibil să trebuiască să furnizezi și dovada călătoriei de întoarcere și informații despre cazare pe durata șederii tale. Întotdeauna recomandăm consultarea companiei de închiriere auto cu care efectuezi rezervarea.


Un mod mai simplu de a-ți organiza călătoria în Mérida

Simplificăm la maxim programarea, organizarea și călătoria cu prietenii sau familia. Serviciul Trips este gratuit și disponibil indiferent unde ai făcut rezervările.