Mașini de închiriat Medzo Rent în Burgas

Găsește și compară oferte foarte bune pentru închiriei auto cu Medzo Rent în Burgas

Burgas, Bulgaria
29 sept — 6 oct
Returnare în același loc
Burgas, Bulgaria
Vi 29/9
Amiază
Vi 6/10
Amiază
Vârsta șoferului:

Sucursale Burgas în Medzo Rent

Mai jos, găsești informațiile pentru fiecare birou de închirieri auto Medzo Rent din Burgas, cu adresa, numărul de telefon și evaluările primite.

Medzo Rent

4 sucursale

Informații despre mașini de închiriat cu Medzo Rent în Burgas

Are Medzo Rent o sucursală în Aeroportul Bourgas?

Nu, Medzo Rent nu are momentan nicio sucursală în Aeroportul Bourgas. Însă, cel mai probabil, există în aeroport alte agenții de închirieri auto din care să alegi.

Câte sucursale de închirieri auto are Medzo Rent în Burgas?

sunt 4 sucursalele de închiriere de mașini în Burgas ale Medzo Rent. Cea aflată la adresa Burgas Bus Station (Delivery and collection service - free of charge) și în Burgas este cea mai populară în rândul utilizatorilor noștri. În ultimele 12 luni, 42% dintre utilizatorii noștri, care au închiriat o mașină de la Medzo Rent în Burgas, au ales sucursala din Burgas Bus Station (Delivery and collection service - free of charge).

Când a actualizat momondo ultima dată prețurile pentru mașini în Burgas?

Prices for mașini in Burgas refresh daily.

Câți operatori include momondo în căutările sale pentru mașini în Burgas?

Începând cu septembrie 2023, ai la dispoziție 96 de operatori pentru mașini în Burgas.

Care este vârsta necesară pentru a închiria o mașină în Burgas?

Vârsta minimă pentru șoferi variază în funcție de țară, inclusiv Burgas. În multe țări din UE, șoferii trebuie să aibă vârsta de 18 ani. De regulă, trebuie să ai 21 de ani pentru a închiria o mașină în străinătate, iar dacă ai mai puțin de 25 de ani se poate aplica o suprataxă pentru șoferii tineri. Recomandăm să consulți politica companiei de închiriere pe care ai ales-o înainte de a face rezervarea.

Care sunt actele de identitate de care ai nevoie pentru a închiria o mașină în Burgas?

Pentru a închiria o mașină în Burgas, toți șoferii trebuie să prezinte un permis de conducere complet valabil. În cazul în care permisul este redactat într-o altă limbă decât cea a țării de închiriere, este posibil să fie necesar un permis de conducere internațional pentru a evita riscul unor eventuale amenzi. În cazul în care închiriezi o mașină în străinătate, este posibil să trebuiască să furnizezi și dovada călătoriei de întoarcere și informații despre cazare pe durata șederii tale. Întotdeauna recomandăm consultarea companiei de închiriere auto cu care efectuezi rezervarea.


Un mod mai simplu de a-ți organiza călătoria în Burgas

Simplificăm la maxim programarea, organizarea și călătoria cu prietenii sau familia. Serviciul Trips este gratuit și disponibil indiferent unde ai făcut rezervările.