Mașini de închiriat LOCAUTO în Roma

Găsește și compară oferte foarte bune pentru închiriei auto cu LOCAUTO în Roma

Roma, Italia
13 dec — 20 dec
Roma, Italia
Mi 13/12
Amiază
Mi 20/12
Amiază
Vârsta șoferului:

Oferte la mașini de închiriat cu LOCAUTO în Roma, Lazio

Găsește-ți mașina perfectă de închiriat cu momondo

Mașini Mică

15 € - 64 €

Toate tipurile de mașini

15 € - 164 €

Cea mai bună perioadă pentru a închiria o mașină Mică de la LOCAUTO în Roma, Lazio este noiembrie, când prețul mediu este de 15 € pe zi. Acesta este un preț cu 61% mai ieftin decât media anuală de 38 €, percepută de LOCAUTO pentru o mașină Mică în Roma. În vreme ce noiembrie este cea mai ieftină lună pentru o astfel de închiriere auto, August este cea mai scumpă. Ai putea, totuși, să găsești oferte bune chiar și în August, în funcție de ziua în care rezervi.

Audi A3
Mini sau asemănător
Până la 2 pasageri
Mașini cu 2/4 uși
LOCAUTO

8 €/zi

11 dec - 18 dec
Audi A3

Sucursale Roma în LOCAUTO

Mai jos, găsești informațiile pentru fiecare birou de închirieri auto LOCAUTO din Roma, cu adresa, numărul de telefon și evaluările primite.

LOCAUTO

8 sucursale

Informații despre mașini de închiriat cu LOCAUTO în Roma

Are LOCAUTO o sucursală în Aeroportul Roma Leonardo da Vinci?

LOCAUTO are 1 sucursală în Aeroportul Roma Leonardo da Vinci. Vei găsi agenția LOCAUTO la adresa c/o multipiano B- A. Leonardo da Vinci.

Care este cea mai populară mașină de închiriat de la LOCAUTO în Roma, în luna ianuarie?

Vehiculele de tip Economy sunt cele mai populare închirieri ale agenției LOCAUTO în Roma, în timpul lunii ianuarie. În medie, acestea vor costa 32 € pe zi, în vreme cel prețul cel mai ieftin găsit în ianuarie a fost de 32 € pe zi.

Câte sucursale de închirieri auto are LOCAUTO în Roma?

sunt 8 sucursalele de închiriere de mașini în Roma ale LOCAUTO . Cea aflată la adresa c/o multipiano B- A. Leonardo da Vinci și în Roma este cea mai populară în rândul utilizatorilor noștri. În ultimele 12 luni, 32% dintre utilizatorii noștri, care au închiriat o mașină de la LOCAUTO în Roma, au ales sucursala din c/o multipiano B- A. Leonardo da Vinci.

Când a actualizat momondo ultima dată prețurile pentru mașini în Roma?

Prețurile pentru mașini în Roma sunt actualizate zilnic.

Câți operatori include momondo în căutările sale pentru mașini în Roma?

Începând cu decembrie 2023, ai la dispoziție 382 de operatori pentru mașini în Roma..

Care este vârsta necesară pentru a închiria o mașină în Roma?

Vârsta minimă pentru șoferi variază în funcție de țară, inclusiv Roma. În multe țări din UE, șoferii trebuie să aibă vârsta de 18 ani. De regulă, trebuie să ai 21 de ani pentru a închiria o mașină în străinătate, iar dacă ai mai puțin de 25 de ani se poate aplica o suprataxă pentru șoferii tineri. Recomandăm să consulți politica companiei de închiriere pe care ai ales-o înainte de a face rezervarea.

Care sunt actele de identitate de care ai nevoie pentru a închiria o mașină în Roma?

Pentru a închiria o mașină în Roma, toți șoferii trebuie să prezinte un permis de conducere complet valabil. În cazul în care permisul este redactat într-o altă limbă decât cea a țării de închiriere, este posibil să fie necesar un permis de conducere internațional pentru a evita riscul unor eventuale amenzi. În cazul în care închiriezi o mașină în străinătate, este posibil să trebuiască să furnizezi dovada călătoriei de întoarcere și informații despre cazare pe durata șederii tale. Întotdeauna recomandăm consultarea companiei de închiriere auto cu care efectuezi rezervarea.


Un mod mai simplu de a-ți organiza călătoria în Roma

Simplificăm la maxim programarea, organizarea și călătoria cu prietenii sau familia. Serviciul Trips este gratuit și disponibil indiferent unde ai făcut rezervările.