Mașini de închiriat LOCAUTO în Roma

Găsește și compară oferte foarte bune pentru închiriei auto cu LOCAUTO în Roma

Roma, Italia
30 mai — 6 iun
Returnare în același loc
Roma, Italia
Lu 30/5
Amiază
Lu 6/6
Amiază
Vârsta șoferului:

Sucursale Roma în LOCAUTO

Mai jos, găsești informațiile pentru fiecare birou de închirieri auto LOCAUTO din Roma, cu adresa, numărul de telefon și evaluările primite.
8 de sucursale
Prezentare generală

Curățenie

9,0

Confort

8,0

Evaluare Generală

9,0

Preluare/Returnare

9,0

Valoare

7,0

Informații despre mașini de închiriat cu LOCAUTO în Roma

LOCAUTO vrea să se asigure că personalul și clienții lor din Roma se simt în siguranță în timpul pandemiei de COVID-19. De aceea, agenția a adoptat proceduri stricte de curățire profundă în toate sucursalele ei din Roma. Aceste măsuri de siguranță includ dezinfectarea suprafețelor atinse frecvent, precum mânerele, volanele și consola centrală.

LOCAUTO are 1 sucursală în Aeroportul Roma Leonardo da Vinci. Vei găsi agenția LOCAUTO la adresa c/o multipiano B- A. Leonardo da Vinci.

Vehiculele de tip Mini sunt cele mai populare închirieri ale agenției LOCAUTO în Roma, în timpul lunii iunie. În medie, acestea vor costa 16 € pe zi, în vreme cel prețul cel mai ieftin găsit în iunie a fost de 14 € pe zi.

Dacă vrei să economisești bani atunci când închiriezi o mașină de la LOCAUTO , atunci închiriază un vehicul Mini, cel mai ieftin tip din Roma. Închirierea unei mașini Mini cu LOCAUTO costă, în medie, 16 € pe zi, ceea ce este cu 4% mai ieftin decât cea mai scumpă mașină. Anul trecut, 67% dintre utilizatorii noștri au optat pentru închirerea unei mașini Mini (de la LOCAUTO ), economisind astfel bani în călătoria lor în Roma.

LOCAUTO deține 8 sucursale de închirieri auto în Roma. Cea aflată la adresa c/o multipiano B- A. Leonardo da Vinci este cea mai populară în rândul utilizatorilor noștri. În ultimele 12 luni, 44% dintre utilizatorii noștri, care au închiriat o mașină de la LOCAUTO în Roma, au ales această sucursală.