Mașini de închiriat Hertz în Varșovia

Găsește și compară oferte foarte bune pentru închiriei auto cu Hertz în Varșovia

Varșovia, Polonia
2 iun — 9 iun
Returnare în același loc
Varșovia, Polonia
Jo 2/6
Amiază
Jo 9/6
Amiază
Vârsta șoferului:

Sucursale Varșovia în Hertz

Mai jos, găsești informațiile pentru fiecare birou de închirieri auto Hertz din Varșovia, cu adresa, numărul de telefon și evaluările primite.
4 de sucursale

Informații despre mașini de închiriat cu Hertz în Varșovia

Sucursalele agenției de închirieri auto Hertz din Varșovia aplică proceduri de curățire în profunzime pentru a garanta siguranța ta și a personalului său în timpul pandemiei de COVID-19. Măsuri precum dezinfectarea zonelor atinse frecvent sau următoarea listă de precauții suplimentare, sunt doar câteva moduri prin care Hertz își manifestă angajamentul de a încetini răspândirea infecției în Varșovia:
• Fiecărui vehicul i se atașează sigla „Gold Standard Clean” de închiriat după curățire
• Instruire exhaustivă a personalului

Hertz are 1 sucursală în Aeroportul Varsovia F.Chopin. Vei găsi agenția Hertz la adresa Zwirki I Wigury 1 Street.

Da, îți poți anula rezervarea auto cu Hertz, din Varșovia, fără costuri. Totuși, anularea făcută exact înainte de data programată pentru preluarea mașinii ar putea avea o taxă. Pentru întrebări privind politica precisă de anulare, sună agenția Hertz. Găsești o listă cu numerele lor de telefon în fila Sucursale, dacă faci clic aici.

Hertz are 4 sucursale în Varșovia. Zwirki I Wigury 1 Street este adresa celei mai populare dintre acestea (conform datelor oferite de utilizatori). În ultimele 12 luni, 68% dintre cei care au rezervat o mașină în Varșovia de la Hertz, pe momondo, au mers la: Zwirki I Wigury 1 Street.


Mașini de închiriat de la alte agenții din Varșovia

Nu găsești ceea ce căuți la cei de la Hertz? Compară oferte de închirieri auto de la alte companii din Varșovia