Găsește bilete de avion ieftine spre Varsovia

Dus-întors
Economic
Washington, D.C. (WAS)
Varsovia (WAW)
dum. 11/4
dum. 18/4
Any month
Compară cu momondo |

Cele mai ieftine zboruri către aeroporturile din Varsovia

Găsește cele mai ieftine zboruri către aeroporturile din Varsovia, plecând din orașul sau aeroportul care îți este cel mai aproape
Bucureşti Aeroportul Henri Coandă
Varsovia

CEL MAI IEFTIN TRASEU DIN Bucureşti CĂTRE Varsovia

Bucureşti Aeroportul Henri Coandă (OTP) către Varsovia (WAW)

De obicei, zborurile către Varsovia din Bucureşti sunt mai ieftine atunci când zbori din Bucureşti Aeroportul Henri Coandă către Varsovia F.Chopin, cu un preț mediu de 416 lei

CEA MAI IEFTINĂ LUNĂ PENTRU A ZBURA CĂTRE VARSOVIA DIN BUCUREŞTI AEROPORTUL HENRI COANDĂMartieCu 28% mai ieftinZborurile din Bucureşti Aeroportul Henri Coandă către Varsovia costă în medie doar 297 lei în Martie
CEA MAI SCUMPĂ LUNĂ PENTRU A ZBURA CĂTRE VARSOVIA DIN BUCUREŞTI AEROPORTUL HENRI COANDĂIulieCu 48% mai scumpÎn Iulie, un zbor către Varsovia din Bucureşti Aeroportul Henri Coandă costă aproximativ 616 lei
CEA MAI POPULARĂ LUNĂ PENTRU A ZBURA CĂTRE VARSOVIA DIN BUCUREŞTI AEROPORTUL HENRI COANDĂDecembrie522% mai vizitatUtilizatorii momondo caută zboruri către Varsovia din Bucureşti Aeroportul Henri Coandă în Decembrie mai des decât în orice altă lună

Când este perioada ideală pentru a zbura către Varsovia?

Primăvara și toamna oferă o atmosferă plăcută pentru plimbare și vizite. În lunile de iarnă însă, orașul este mai puțin vizitat, atmosfera este mai liniștită poți beneficia de prețuri mai bune.

Pe măsură ce temperatura se încălzește, evenimentele culturale din Varșovia se înmulțesc și orașul prinde viață. Chiar și în lunile de toamnă, temperaturile sunt potrivite unui citybreak.

Care este cel mai ieftin zbor către Varsovia?

Utilizatorii care au rezervat călătorii către Varsovia, cu plecare din Londra, au găsit bilete de avion cu 78% mai ieftine decât prețul mediu al zborurilor în Varsovia. Pentru a găsi cele mai ieftine prețuri din zona ta, folosește funcționalitatea momondo Ghid pentru prețul acestei rute.

Care este cea mai ieftină lună pentru a zbura în Varsovia?

Dacă nu poți vizita Varsovia în timpul lunii Ianuarie, atunci, plecarea din România în Februarie este, de asemenea, o opțiune ieftină. Cei mai mulți utilizatori momondo găsesc prețuri în jur de 355 lei pentru această lună.

Cu cât timp înainte ar trebui să-mi rezerv zborul către Varsovia?

Recomandăm cumpărarea zborurilor din România către Varsovia cu 60 zile înainte de data plecării pentru că acela este momentul în care utilizatorii momondo tind să găsească cele mai bune prețuri. În medie, utilizatorii noștri au găsit zboruri în Varsovia la 462 lei.

Care este cea mai ieftină zi pentru a zbura în Varsovia?

Conform datelor noastre, duminică este cea mai ieftină zi pentru a zbura în Varsovia din România. Cele mai ieftine bilete de avion pentru o plecare într-o zi de duminică au costat, de curând, 337 lei. Ia în calcul faptul că prețurile pot varia întotdeauna în funcție de rută, iar zborurile domestice au prețuri diferite față de cele internaționale. Pe de altă parte, pentru că este convenabil deopotrivă pentru călătorii de afaceri, cât și pentru cei care pleacă în vacanță, marți este cea mai ieftină zi pentru a zbura din România. Drept urmare, prețurile tind să fie în jur de 853 lei.

Care este cel mai ieftin moment al zilei pentru a zbura în Varsovia?

Cele mai recente date ale noastre arată că cel mai bun moment al zilei pentru a zbura în Varsovia este seara. Zborurile din România în Varsovia în acest moment al zilei pot fi de numai 306 lei. La capătul opus, cel mai scump moment al zilei pentru a zbura către Varsovia este la prânz, când prețurile costă în jur de 683 lei.

Există și alte opțiuni de aeroporturi în apropiere de Varsovia?

Este cât se poate de posibil să găsești un aeroport de destinație alternativ și, posibil, mai ieftin în apropiere de Varsovia. Dacă plănuiești un zbor în Varsovia, ia în considerare să rezervi biletele de avion către Aeroportul Varsovia Modlin (la 35 km de centrul orașului Varsovia), Aeroportul Radom (la 94 km de centrul orașului Varsovia), Aeroportul Łódź Łódź-Lublinek (la 125 km de centrul orașului Varsovia), Aeroportul Szymany Olsztyn-Mazury (la 139 km de centrul orașului Varsovia) sau Aeroportul Lublin (la 161 km de centrul orașului Varsovia).

Există o alternativă mai ieftină pentru zborul în Varsovia?

Cu un preț mediu de 516 lei de persoană, Aeroportul Varsovia Modlin este cel mai ieftin aeroport de aterizare pentru o călătorie în Varsovia. Acest preț fluctuează, desigur, în funcție de locul din care zbori. Funcționalitatea Ghid pentru prețul acestei rute de la momondo îi ajută pe utilizatori să găsească cele mai mici prețuri.


Oferte găsite pe momondo pentru zborurile către Varsovia F.Chopin

Vezi care sunt unele dintre cele mai bune prețuri găsite recent de utilizatorii momondo pentru zborurile din România în Varsovia F.Chopin
LOT
23 aug.
01:30Bucureşti Aeroportul Henri Coandă
1h 50m
03:20Varsovia F.Chopin
29 aug.
18:45Varsovia F.Chopin
1h 45m
20:30Bucureşti Aeroportul Henri Coandă
LOT
23 aug.
01:30Bucureşti Aeroportul Henri Coandă
1h 50m
03:20Varsovia F.Chopin
29 aug.
18:45Varsovia F.Chopin
1h 45m
20:30Bucureşti Aeroportul Henri Coandă
LOT
14 mai
10:20Bucureşti Aeroportul Henri Coandă
1h 45m
12:05Varsovia F.Chopin
17 mai
06:40Varsovia F.Chopin
1h 50m
08:30Bucureşti Aeroportul Henri Coandă
LOT
14 mai
10:20Bucureşti Aeroportul Henri Coandă
1h 45m
12:05Varsovia F.Chopin
17 mai
10:55Varsovia F.Chopin
1h 50m
12:45Bucureşti Aeroportul Henri Coandă
LOT
3 mai
14:20Bucureşti Aeroportul Henri Coandă
1h 45m
16:05Varsovia F.Chopin
10 mai
10:55Varsovia F.Chopin
1h 50m
12:45Bucureşti Aeroportul Henri Coandă
Lufthansa
23 aug.
08:45Bucureşti Aeroportul Henri Coandă
4h 35m
1 escală
13:20Varsovia F.Chopin
29 aug.
02:00Varsovia F.Chopin
5h 00m
1 escală
07:00Bucureşti Aeroportul Henri Coandă

Găsește cele mai ieftine zboruri doar dus în Varsovia F.Chopin

Dacă te interesează zborurile doar dus către Varsovia, vezi mai jos câteva dintre ofertele noastre oferită de Wizz Air
Wizz Air
30 iun.
12:15Bucureşti Aeroportul Henri Coandă
1h 45m
14:00Varsovia F.Chopin
LOT
3 mai
14:20Bucureşti Aeroportul Henri Coandă
1h 45m
16:05Varsovia F.Chopin
LOT
3 mai
14:20Bucureşti Aeroportul Henri Coandă
1h 45m
16:05Varsovia F.Chopin

Cu ce companii aeriene poți zbura către Varsovia?

LOT, Wizz Air

Există mai multe zboruri direct din București către Varșovia și poți alege atât confortul unei curse de linie și cât prețurile mici specifice companiilor low cost. În plus, există peste 3 curse zilnice, prin urmare orarul tău nu va fi afectat de acest lucru.


Zboruri către Varsovia

Cele mai căutate zboruri către Varsovia împreună cu cel mai mic preț și durata minimă de călătorie
Zboruri din Bucureşti către Varsovia
Cel mai rapid zbor
4h 25m
Ieftin
571 lei

Cum poți ajunge de la aeroport către centrul orașului?

În funcție de aeroportul pe care aterizezi, ai mai multe variante de a ajunge în centrul Varșoviei.

Aeroportul Chopin este situat la 10 km de oraș. De acolo poți ajunge în centrul vechi al orașului cu autobuzul 175. Dacă ajungi în timpul nopții, ai un autobuz de noapte, N32, care are o frecvență de 30 de minute de la aeroport către Warszawa Centralna. Există și un tren în 20 de minute ajunge de la aeroport la Warszawa śródmieście sau la Warszawa Centralna. Cealaltă opțiune este taxi-ul, iar costul acestuia variază între 9-11 euro.

Aeroportul Modlin se află la o distanță de 35 de km de oraș, iar autobuzul ModlinBus ajunge în aproximativ 40 de minute în centru. De asemenea, poți folosi un taxi, costul fiind de aproximativ 25-30 de euro.


Obiective Turistice

Varșovia este situată în partea central-estică a Poloniei, la o distanță egală de Munții Carpați și de Marea Baltică. De asemenea, se află pe cursul fluviului Vistula, centrul vechi aflându-se pe partea dreaptă a acestuia. Este bine reprezentată de câteva simboluri ale Poloniei precum Chopin, Marie Curie, Copernicus sau ciocolata Wedel și îmbină cu succes motive de a fi vizitată: un oras reconstruit după al doilea război mondial, o poveste care abundă de istorie, cultură, muzică , artă, arhitectură și parcuri impresionante.

Plimbându-te pe ruta regală vei găsi majoritatea obiectivelor turistice, iar piața Zamkowy este locul unde se organizează tururi ghidate pietonale gratuite. Tot aici o să găsești și Columna lui Zygmunt, cel mai vechi și înalt monument; Castelul Regal sau celebra statuie, Sirena Varsoviei.

Alt obiectiv turistic important este cea mai înaltă clădire a Poloniei, Palatul Culturii și Științei (231 m). De pe terasa etajului 30 poți admira întregul oraș.

Nu rata Basilica Sfintei Cruci (unde se află inima lui Chopin înhumată), monumentul lui Copernicus, Palatul Lazienki și parcul acestuia.

Varșovia reprezintă cu succes un loc ideal pentru cei interesați de o metropolă dinamică, de promenade, întâlniri de afaceri sau distracție, într-un cuvânt- diversitate.


 • Dus-întors
 • Doar dus
 • Multi-City
 • Economic
 • Premium Economy
 • Business
 • Clasa întâi
 • Multiple
Economic
 • Economic
 • Premium Economy
 • Business
 • Clasa întâi
Economic
 • Economic
 • Premium Economy
 • Business
 • Clasa întâi
Economic
 • Economic
 • Premium Economy
 • Business
 • Clasa întâi
Economic
 • Economic
 • Premium Economy
 • Business
 • Clasa întâi
Economic
 • Economic
 • Premium Economy
 • Business
 • Clasa întâi
Economic
 • Economic
 • Premium Economy
 • Business
 • Clasa întâi