Mașini de închiriat Hertz în Taipei

Găsește și compară oferte foarte bune pentru închiriei auto cu Hertz în Taipei

Taipei, Taiwan
2 iun — 9 iun
Returnare în același loc
Taipei, Taiwan
Jo 2/6
Amiază
Jo 9/6
Amiază
Vârsta șoferului:

Sucursale Taipei în Hertz

Mai jos, găsești informațiile pentru fiecare birou de închirieri auto Hertz din Taipei, cu adresa, numărul de telefon și evaluările primite.
9 de sucursale
Prezentare generală

Curățenie

10,0

Confort

8,0

Evaluare Generală

10,0

Preluare/Returnare

10,0

Valoare

8,0

Informații despre mașini de închiriat cu Hertz în Taipei

Pentru a se asigura că te simți confortabil atunci când închiriezi o mașină cu Hertz în Taipei în timpul pandemiei de COVID-19, compania și-a luat precauții suplimentare, precum metode de curățire în profunzime a vehiculelor și a birourilor de închiriere. Hertz a mai introdus perioada aceasta și politicile de mai jos, ca măsuri preventive adiționale:
• Fiecărui vehicul i se atașează sigla „Gold Standard Clean” de închiriat după curățire
• Instruire exhaustivă a personalului

Există 3 sucursale în Aeroportul Taipei Taiwan Taoyuan. Adresele birourilor de închirieri auto 3 sunt Arrival Hall Pickup, 206 Minshen S Rd și 206 Minshen S Rd.

Hertz oferă într-adevăr anulare gratuită pentru închirierea mașinilor în Taipei (deși ar putea percepe o taxă pentru anulările de ultim moment). Poți apela Hertz dacă vrei să afli mai multe despre politicile lor. Pentru o listă a numerelor lor de telefon, fă clic aici, apoi selectează fila Sucursale.

Taipei Shonshan este cea mai populară sucursală a agenției Hertz dintre toate cele 10 locations pe care le are în Taipei. Conform datelor oferite de căutările utilizatorilor noștri în ultimele 12 luni, 74% dintre cei care au ales să își închirieze mașină cu Hertz, au făcut-o din această sucursală în Taipei Shonshan.