Mașini de închiriat Hertz în Shenyang

Găsește și compară oferte foarte bune pentru închiriei auto cu Hertz în Shenyang

Shenyang, LN, China
23 mai — 30 mai
Returnare în același loc
Shenyang, LN, China
Lu 23/5
Amiază
Lu 30/5
Amiază
Vârsta șoferului:

Sucursale Shenyang în Hertz

Mai jos, găsești informațiile pentru fiecare birou de închirieri auto Hertz din Shenyang, cu adresa, numărul de telefon și evaluările primite.
3 de sucursale
Prezentare generală

Curățenie

2,0

Confort

6,0

Evaluare Generală

4,0

Preluare/Returnare

2,0

Valoare

8,0

Informații despre mașini de închiriat cu Hertz în Shenyang

Toate sucursalele de închirieri auto Hertz din Shenyang iau măsuri în plus pentru a garanta siguranța clienților în timpul pandemiei de COVID-19. Măsurile de sănătate și siguranță suplimentare includ metodele de curățire în profunzime ale mașinilor și a zonelor de închiriere propriu-zise, precum și următoarele politici:
• Fiecărui vehicul i se atașează sigla „Gold Standard Clean” de închiriat după curățire
• Instruire exhaustivă a personalului

Momentan, Hertz are 2 sucursale în Aeroportul Shenyang:
Shenyang
Domestic Arrival Gate 8.

Da, îți poți anula rezervarea auto cu Hertz, din Shenyang, fără costuri. Totuși, anularea făcută exact înainte de data programată pentru preluarea mașinii ar putea avea o taxă. Pentru întrebări privind politica precisă de anulare, sună agenția Hertz. Găsești o listă cu numerele lor de telefon în fila Sucursale, dacă faci clic aici.

Hertz deține 4 sucursale de închirieri auto în Shenyang. Cea aflată la adresa Domestic Arrival Gate 8 este cea mai populară în rândul utilizatorilor noștri. În ultimele 12 luni, 90% dintre utilizatorii noștri, care au închiriat o mașină de la Hertz în Shenyang, au ales această sucursală.