Mașini de închiriat Hertz în Panama City

Găsește și compară oferte foarte bune pentru închiriei auto cu Hertz în Panama City

Panama City, Panama
25 mai — 1 iun
Returnare în același loc
Panama City, Panama
Mi 25/5
Amiază
Mi 1/6
Amiază
Vârsta șoferului:

Sucursale Panama City în Hertz

Mai jos, găsești informațiile pentru fiecare birou de închirieri auto Hertz din Panama City, cu adresa, numărul de telefon și evaluările primite.
5 de sucursale
Prezentare generală

Curățenie

3,6

Confort

2,8

Evaluare Generală

2,0

Preluare/Returnare

3,6

Valoare

2,0

Informații despre mașini de închiriat cu Hertz în Panama City

Hertz și-au intensificat metodele de curățire în sucursalele din Panama City pentru a preveni răspândirea COVID-19 în rândul clienților și a personalului. Aceste eforturi includ dezinfectarea interioarelor vehiculelor (volan și bord), exterioarelor (mânere și chei) și a altor suprafețe atinse frecvent. De asemenea, Hertz are următoarele politici suplimentare de sănătate și siguranță:
• Fiecărui vehicul i se atașează sigla „Gold Standard Clean” de închiriat după curățire
• Instruire exhaustivă a personalului

Există 1 sucursală în Aeroportul Panama City Tocumen Intl. Adresa biroului de închirieri auto Hertz este Apto. Intl De Tocumen.

Da, Hertz oferă anulare gratuită pentru mașinile de închiriat din Panama City. Totuși, ar putea exista o taxă pentru anulările făcute în ultimul moment. Dacă ai întrebări legate de taxele și politicile de anulare, îți recomandăm să suni agenția Hertz, la una din sucursalele lor din Panama City. Fă clic aici pentru a vedea o listă a numerelor de telefon din fila Sucursale.

Hertz operează momentan în 5 sucursale în Panama City. Cea mai populară dintre acestea se află la adresa: Apto. Intl De Tocumen. În ultimele 12 luni, 60% dintre utilizatorii care au căutat oferte auto cu Hertz în Panama City, și-au închiriat mașina din această sucursală.