Mașini de închiriat în Panama

Cauți oferte ieftine de închirieri auto în în Panama? Caută aici!

Panama City, Panama
13 iul — 20 iul
Returnare în același loc
Panama City, Panama
Mi 13/7
Amiază
Mi 20/7
Amiază
Vârsta șoferului:

Închiriază o mașină în apropierea unuia dintre aceste hoteluri populare din Panama

Mai jos găsești cele mai populare hoteluri din Panama

Car rental in Panama

Află tot ce trebuie să știi despre închirierea unei mașini în Panama și pregătește-te cum se cuvinte pentru viitoarea ta călătorie.

Cea mai ieftină agenție de închirieri auto din Panama este Sixt. Cu Sixt, călătorii au găsit prețuri la mașini de până la 49 €/zi în anumite sucursale, ofertă care reprezintă cel mai mic tarif, comparat cu media națională de 49 €/zi. Să ai în vedere faptul că prețurile varianță în funcție de tipul mașinii alese.

Dacă plănuiești să închiriezi o mașină în Panama, îți recomandăm să alegi Sixt, una dintre cele mai populare companii de închirieri auto din țară. În ultima lună, 100% dintre utilizatorii momondo au ales Sixt pentru a-i ajuta cu închirerea auto. Ca nivel de satisfacție clienți, agenția are un scor de 2,0 din 10, oferit de către 2 călători.

Dollar este agenția de închirieri auto din Panama care are momentan cele mai multe sucursale. Cu 12 centre de închirieri în toată țara, nu ar trebui să ai nicio problemă în a găsi unul din ele în destinația în care călătorești. Dollar are, de obicei, birouri de închiriere în cele mai importante orașe din Panama. În Panama City, de exemplu, există 8 sucursale Dollar.

În Panama, șoferilor li se cere să conducă tot timpul pe partea dreaptă. Nerespectarea acestei reguli înseamnă încălcarea legii.

Calitatea drumurilor din Panama au un scor de calitate de 4,6 pe o scară de la 1 la 7, unde 1 este cel mai mic scor. Acest lucru clasează Panama pe locul 45 din 137 de țări analizate pentru calitatea drumurilor. Este posibil, însă, drumurile și calitatea lor să difere în funcție de zona din Panama în care urmează să călătorești.

Limita concentrației de alcool în sânge în Panama este 0,00 mg/l; aceasta se aplică atât rezidenților cât și vizitatorilor. Măsurarea alcoolemiei determină nivelul de ebrietate al unui individ. Condusul unui vehicul cu o alcoolemie de peste 0,00 mg/l% este împotriva legii din Panama, fiind considerat condus sub influența alcoolului. Să ai în vedere și faptul că trebuie să ai cel puțin 18 ani pentru a putea consuma băuturi alcoolice și că nu este recomandat să conduci un vehicul cu motor sub influența alcoolului.

Când vine vorba de închirierea unei mașini în Panama, călătorii preferă să închirieze un/o SUV. De fapt, 50% dintre utilizatorii momondo au închiriat acest timp de mașină în ultimele 30 de zile și au plătit un preț mediu de 31 € pe zi.

Prețul mediu al benzinei în Panama este de 1,54 € pe litru (conform săptămânii trecute). Dacă nu te-ai hotărât încă să închiriezi o mașină în Panama, atunci ia în considerare Algeria. Aici, benzina are unul dintre cele mai mici prețuri din lume (0,31 € pe litru, conform datelor de săptămâna trecută). La celălalt capăt al spectrului Hong Kong, o altă destinație minunată de vizitat, pare a fi țara cu cel mai ridicat preț al combustibilului: în jur de 2,94 € pe litru.


Caută mai multe închirieri auto în America Centrală

Caută oferte de închirieri auto în America Centrală

Începe să-ți planifici călătoria în Panama


De ce să folosești Momondo?

Alegând momondo pentru căuta mașini de închiriat în Panama te avantajează, pentru că este rapid și gratuit. Noi afișăm toate prețurile și politicile mașinilor de închiriat, iar tu doar o alegi pe cea care îți convine cel mai mult.

Prin filtrele pe care le pune la dispoziție, momondo te ajută să găsești cea mai bună mașină de închiriat în Panama. Poți reduce numărul de rezultatele folosind opțiunile de preț și funcțiile hărții, precum și filtre ce țin de politicile de kilometraj, printre altele.

Da, momondo îți permite să sortezi companiile de închirieri auto din Panama în funcție de politica de anulare gratuită.

momondo îți permite să cauți mașini de închiriat în Panama cu politici specifice privind combustibilul.

Pe momondo poți realiza căutări în Panama, filtrând rezultatele în funcție de opțiunea de curățare în profunzime.

Bineînțeles, kilometrajul nelimitat este o opțiune a mașinilor de închiriat în Panama afișate în rezultatele momondo.


Iată de ce călătorii aleg momondo
Rezervă cu încredere
Noi compară mașini de închiriat din 70.000 de sucursale, ajutându-te să faci o alegere rapidă și simplă.
Eco-responsabil
Alege dintr-o gamă largă de vehicule, inclusiv opțiuni electrice sau hibrid, pentru a te asigura că faci o călătorie eco-friendly.
Fără costuri ascunse
Toate prețurile afișate reprezintă prețul final, fără costuri sau taxe ascunse; poți avea încredere în prețul pe care îl vezi.