Mașini de închiriat Hertz în Newcastle-upon-Tyne

Găsește și compară oferte foarte bune pentru închiriei auto cu Hertz în Newcastle-upon-Tyne

Newcastle-upon-Tyne, ENG, Marea Britanie
27 mai — 3 iun
Returnare în același loc
Newcastle-upon-Tyne, ENG, Marea Britanie
Vi 27/5
Amiază
Vi 3/6
Amiază
Vârsta șoferului:

Sucursale Newcastle-upon-Tyne în Hertz

Mai jos, găsești informațiile pentru fiecare birou de închirieri auto Hertz din Newcastle-upon-Tyne, cu adresa, numărul de telefon și evaluările primite.
4 de sucursale

Informații despre mașini de închiriat cu Hertz în Newcastle-upon-Tyne

Hertz și-au intensificat metodele de curățire în sucursalele din Newcastle-upon-Tyne pentru a preveni răspândirea COVID-19 în rândul clienților și a personalului. Aceste eforturi includ dezinfectarea interioarelor vehiculelor (volan și bord), exterioarelor (mânere și chei) și a altor suprafețe atinse frecvent. De asemenea, Hertz are următoarele politici suplimentare de sănătate și siguranță:
• Fiecărui vehicul i se atașează sigla „Gold Standard Clean” de închiriat după curățire
• Instruire exhaustivă a personalului

Momentan, Hertz are 1 sucursală în Aeroportul Newcastle-upon-Tyne:
Terminal Building.

Da, îți poți anula rezervarea auto cu Hertz, din Newcastle-upon-Tyne, fără costuri. Totuși, anularea făcută exact înainte de data programată pentru preluarea mașinii ar putea avea o taxă. Pentru întrebări privind politica precisă de anulare, sună agenția Hertz. Găsești o listă cu numerele lor de telefon în fila Sucursale, dacă faci clic aici.

Hertz are 4 sucursale de închirieri auto în Newcastle-upon-Tyne. Conform datelor noastre, cea aflată la Industrial Road este cea mai populară. În ultimele 12 luni, 60% dintre utilizatorii care au căutat să închirieze o mașină de la Hertz în Newcastle-upon-Tyne au ales să o închirieze pe cea aflată la Industrial Road.


Mașini de închiriat în England, de la Hertz

Închiriază o mașină de la Hertz în alte orașe din England, precum Londra, Birmingham și Bristol