Mașini de închiriat Hertz în Naples

Găsește și compară oferte foarte bune pentru închiriei auto cu Hertz în Naples

Naples, FL, Statele Unite
28 mai — 4 iun
Returnare în același loc
Naples, FL, Statele Unite
Sâ 28/5
Amiază
Sâ 4/6
Amiază
Vârsta șoferului:

Sucursale Naples în Hertz

Mai jos, găsești informațiile pentru fiecare birou de închirieri auto Hertz din Naples, cu adresa, numărul de telefon și evaluările primite.
5 de sucursale
Prezentare generală

Curățenie

7,1

Confort

7,1

Evaluare Generală

6,7

Preluare/Returnare

6,6

Valoare

6,7

Informații despre mașini de închiriat cu Hertz în Naples

Hertz și-au intensificat metodele de curățire în sucursalele din Naples pentru a preveni răspândirea COVID-19 în rândul clienților și a personalului. Aceste eforturi includ dezinfectarea interioarelor vehiculelor (volan și bord), exterioarelor (mânere și chei) și a altor suprafețe atinse frecvent. De asemenea, Hertz are următoarele politici suplimentare de sănătate și siguranță:
• Fiecărui vehicul i se atașează sigla „Gold Standard Clean” de închiriat după curățire
• Instruire exhaustivă a personalului

Nu, Hertz nu are momentan nicio sucursală în Aeroportul Naples. Însă, cel mai probabil, există în aeroport alte agenții de închirieri auto din care să alegi.

Da, în Naples, Hertz oferă anulare gratuită la mașinile de închiriat. Totuși, îți recomandăm întotdeauna să apelezi Hertz dacă vrei să faci o anulare în ultimul moment, întrucât acestea împlică uneori taxe. Poți găsi o listă cu numerele de telefon ale agenției Hertz aici, sub fila Sucursale.

550 Terminal Dr. este cea mai populară sucursală a agenției Hertz dintre toate cele 5 locations pe care le are în Naples. Conform datelor oferite de căutările utilizatorilor noștri în ultimele 12 luni, 80% dintre cei care au ales să își închirieze mașină cu Hertz, au făcut-o din această sucursală în 550 Terminal Dr..


Mașini de închiriat în Florida, de la Hertz

Închiriază o mașină de la Hertz în alte orașe din Florida, precum Miami, Tampa și Orlando

Mașini de la Hertz în alte orașe din Statele Unite