Mașini de închiriat Hertz în Monterrey

Găsește și compară oferte foarte bune pentru închiriei auto cu Hertz în Monterrey

Monterrey, NL, Mexic
30 sept — 7 oct
Returnare în același loc
Monterrey, NL, Mexic
Sâ 30/9
Amiază
Sâ 7/10
Amiază
Vârsta șoferului:

Sucursale Monterrey în Hertz

Mai jos, găsești informațiile pentru fiecare birou de închirieri auto Hertz din Monterrey, cu adresa, numărul de telefon și evaluările primite.

Hertz

5 sucursale

Informații despre mașini de închiriat cu Hertz în Monterrey

Are Hertz o sucursală în Aeroportul Monterrey Gen Mariano Escobedo?

Da, există 2 centre de închirieri auto Hertz în Aeroportul Monterrey Gen Mariano Escobedo (Carr.amiguel Aleman Km. 24 și Inside Airport Terminal B).

Oferă Hertz anulare gratuită pentru mașinile rezervate în Monterrey?

Da, Hertz oferă anulare gratuită pentru mașinile de închiriat din Monterrey. Totuși, ar putea exista o taxă pentru anulările făcute în ultimul moment. Dacă ai întrebări legate de taxele și politicile de anulare, îți recomandăm să suni agenția Hertz, la una din sucursalele lor din Monterrey. Fă clic aici pentru a vedea o listă a numerelor de telefon din fila Sucursale.

Câte sucursale de închirieri auto are Hertz în Monterrey?

sunt 5 sucursalele de închiriere de mașini în Monterrey ale Hertz. Cea aflată la adresa Inside Airport Terminal B și în Monterrey este cea mai populară în rândul utilizatorilor noștri. În ultimele 12 luni, 57% dintre utilizatorii noștri, care au închiriat o mașină de la Hertz în Monterrey, au ales sucursala din Inside Airport Terminal B.

Când a actualizat momondo ultima dată prețurile pentru mașini în Monterrey?

Prețurile pentru mașini în Monterrey au fost actualizate ieri.

Câți operatori include momondo în căutările sale pentru mașini în Monterrey?

Începând cu septembrie 2023, ai la dispoziție 57 de operatori pentru mașini în Monterrey..

Care este vârsta necesară pentru a închiria o mașină în Monterrey?

Vârsta minimă pentru șoferi variază în funcție de țară, inclusiv Monterrey. În multe țări din UE, șoferii trebuie să aibă vârsta de 18 ani. De regulă, trebuie să ai 21 de ani pentru a închiria o mașină în străinătate, iar dacă ai mai puțin de 25 de ani se poate aplica o suprataxă pentru șoferii tineri. Recomandăm să consulți politica companiei de închiriere pe care ai ales-o înainte de a face rezervarea.

Care sunt actele de identitate de care ai nevoie pentru a închiria o mașină în Monterrey?

Atunci când închiriezi o mașină în Monterrey, toți șoferii trebuie să prezinte un permis de conducere complet valabil. Un permis de conducere internațional este necesar dacă permisul de conducere este într-o limbă diferită de cea a țării de închiriere și poate fi necesar pentru a evita riscul unor potențiale amenzi. În cazul în care închiriezi în străinătate, este posibil să trebuiască să furnizezi dovada călătoriei de întoarcere și informații despre cazare pe durata șederii tale. Întotdeauna recomandăm consultarea companiei de închiriere cu care efectuezi rezervarea.


Un mod mai simplu de a-ți organiza călătoria în Monterrey

Simplificăm la maxim programarea, organizarea și călătoria cu prietenii sau familia. Serviciul Trips este gratuit și disponibil indiferent unde ai făcut rezervările.