Mașini de închiriat Hertz în Monterrey

Găsește și compară oferte foarte bune pentru închiriei auto cu Hertz în Monterrey

Monterrey, NL, Mexic
27 mai — 3 iun
Returnare în același loc
Monterrey, NL, Mexic
Vi 27/5
Amiază
Vi 3/6
Amiază
Vârsta șoferului:

Sucursale Monterrey în Hertz

Mai jos, găsești informațiile pentru fiecare birou de închirieri auto Hertz din Monterrey, cu adresa, numărul de telefon și evaluările primite.
6 de sucursale
Prezentare generală

Curățenie

7,0

Confort

6,5

Evaluare Generală

4,5

Preluare/Returnare

3,0

Valoare

4,0

Informații despre mașini de închiriat cu Hertz în Monterrey

Toate sucursalele de închirieri auto Hertz din Monterrey iau măsuri în plus pentru a garanta siguranța clienților în timpul pandemiei de COVID-19. Măsurile de sănătate și siguranță suplimentare includ metodele de curățire în profunzime ale mașinilor și a zonelor de închiriere propriu-zise, precum și următoarele politici:
• Fiecărui vehicul i se atașează sigla „Gold Standard Clean” de închiriat după curățire
• Instruire exhaustivă a personalului

Da, există 2 centre de închirieri auto Hertz în Aeroportul Monterrey Gen Mariano Escobedo (Carr.amiguel Aleman Km. 24 și Inside Airport Terminal B).

Da, Hertz oferă anulare gratuită pentru mașinile de închiriat din Monterrey. Totuși, ar putea exista o taxă pentru anulările făcute în ultimul moment. Dacă ai întrebări legate de taxele și politicile de anulare, îți recomandăm să suni agenția Hertz, la una din sucursalele lor din Monterrey. Fă clic aici pentru a vedea o listă a numerelor de telefon din fila Sucursale.

Hertz deține 6 sucursale de închirieri auto în Monterrey. Cea aflată la adresa Carr.amiguel Aleman Km. 24 este cea mai populară în rândul utilizatorilor noștri. În ultimele 12 luni, 55% dintre utilizatorii noștri, care au închiriat o mașină de la Hertz în Monterrey, au ales această sucursală.