Mașini de închiriat Hertz în Linz

Găsește și compară oferte foarte bune pentru închiriei auto cu Hertz în Linz

Linz, Austria
30 mai — 6 iun
Returnare în același loc
Linz, Austria
Lu 30/5
Amiază
Lu 6/6
Amiază
Vârsta șoferului:

Sucursale Linz în Hertz

Mai jos, găsești informațiile pentru fiecare birou de închirieri auto Hertz din Linz, cu adresa, numărul de telefon și evaluările primite.
3 de sucursale

Informații despre mașini de închiriat cu Hertz în Linz

Fiecare sucursală Hertz din Linz aplică proceduri de curățire în profunzime în timpul pandemiei de COVID-19 pentru a garanta siguranța clienților și personalului. Aceste precauții suplimentare includ dezinfectarea zonelor atinse frecvent, precum interiorul și exteriorul mașinilor de închirieri, și a spațiilor de preluare și predare a vehiculelor. Hertz a introdus și alte precauții în plus, printre care:
• Fiecărui vehicul i se atașează sigla „Gold Standard Clean” de închiriat după curățire
• Instruire exhaustivă a personalului

Da. Hertz are 1 sucursală în Aeroportul Linz Hoersching, care se află la Linz Airport.

Hertz oferă anulare gratuită pentru mașinile rezervate în Linz. Totuși, ți s-ar putea percepe o taxă dacă anulezi în ultimul moment. Pentru mai multe informații, îți recomandăm să apelezi Hertz. Poți găsi numerele de telefon ale agenției Hertz din zona Linz aici, în fila Sucursale.

Hertz deține 4 sucursale de închirieri auto în Linz. Cea aflată la adresa Wiener Strasse 280 este cea mai populară în rândul utilizatorilor noștri. În ultimele 12 luni, 46% dintre utilizatorii noștri, care au închiriat o mașină de la Hertz în Linz, au ales această sucursală.


Mașini de la Hertz în alte orașe din Austria