Mașini de închiriat Hertz în Belfast

Găsește și compară oferte foarte bune pentru închiriei auto cu Hertz în Belfast

Belfast, NIR, Marea Britanie
24 mai — 31 mai
Returnare în același loc
Belfast, NIR, Marea Britanie
Ma 24/5
Amiază
Ma 31/5
Amiază
Vârsta șoferului:

Sucursale Belfast în Hertz

Mai jos, găsești informațiile pentru fiecare birou de închirieri auto Hertz din Belfast, cu adresa, numărul de telefon și evaluările primite.
4 de sucursale
Prezentare generală

Curățenie

5,0

Confort

4,5

Evaluare Generală

5,0

Preluare/Returnare

5,5

Valoare

3,0

Informații despre mașini de închiriat cu Hertz în Belfast

Fiecare sucursală Hertz din Belfast aplică proceduri de curățire în profunzime în timpul pandemiei de COVID-19 pentru a garanta siguranța clienților și personalului. Aceste precauții suplimentare includ dezinfectarea zonelor atinse frecvent, precum interiorul și exteriorul mașinilor de închirieri, și a spațiilor de preluare și predare a vehiculelor. Hertz a introdus și alte precauții în plus, printre care:
• Fiecărui vehicul i se atașează sigla „Gold Standard Clean” de închiriat după curățire
• Instruire exhaustivă a personalului

Da, Hertz are 1 sucursală în Aeroportul Belfast City, a cărei adresă este (harbour A/p).

Hertz oferă într-adevăr anulare gratuită pentru închirierea mașinilor în Belfast (deși ar putea percepe o taxă pentru anulările de ultim moment). Poți apela Hertz dacă vrei să afli mai multe despre politicile lor. Pentru o listă a numerelor lor de telefon, fă clic aici, apoi selectează fila Sucursale.

Hertz are 4 sucursale de închirieri auto în Belfast. Conform datelor noastre, cea aflată la (harbour A/p) este cea mai populară. În ultimele 12 luni, 52% dintre utilizatorii care au căutat să închirieze o mașină de la Hertz în Belfast au ales să o închirieze pe cea aflată la (harbour A/p).