Mașini de închiriat Fast Rent A Car în Abu Dhabi

Găsește și compară oferte foarte bune pentru închiriei auto cu Fast Rent A Car în Abu Dhabi

Abu Dhabi, Emiratele Arabe Unite
27 mai — 3 iun
Returnare în același loc
Abu Dhabi, Emiratele Arabe Unite
Vi 27/5
Amiază
Vi 3/6
Amiază
Vârsta șoferului:

Sucursale Abu Dhabi în Fast Rent A Car

Mai jos, găsești informațiile pentru fiecare birou de închirieri auto Fast Rent A Car din Abu Dhabi, cu adresa, numărul de telefon și evaluările primite.
6 de sucursale

Informații despre mașini de închiriat cu Fast Rent A Car în Abu Dhabi

Fast Rent A Car vrea să se asigure că personalul și clienții lor din Abu Dhabi se simt în siguranță în timpul pandemiei de COVID-19. De aceea, agenția a adoptat proceduri stricte de curățire profundă în toate sucursalele ei din Abu Dhabi. Aceste măsuri de siguranță includ dezinfectarea suprafețelor atinse frecvent, precum mânerele, volanele și consola centrală.

Nu, Fast Rent A Car nu are momentan nicio sucursală în Aeroportul Abu Dhabi Bateen. Însă, cel mai probabil, există în aeroport alte agenții de închirieri auto din care să alegi.

Cel mai popular tip de mașină de închiriat de la Fast Rent A Car în Abu Dhabi, în timpul lunii iunie este Economy. Te poți aștepta la un preț de 20 € pe zi, deși unii utilizatori au găsit și prețuri începând de la 20 € pe zi.

Fast Rent A Car are 6 sucursale de închirieri auto în Abu Dhabi. Conform datelor noastre, cea aflată la Airport Road este cea mai populară. În ultimele 12 luni, 65% dintre utilizatorii care au căutat să închirieze o mașină de la Fast Rent A Car în Abu Dhabi au ales să o închirieze pe cea aflată la Airport Road.


Mașini de închiriat de la alte agenții din Abu Dhabi

Nu găsești ceea ce căuți la cei de la Fast Rent A Car? Compară oferte de închirieri auto de la alte companii din Abu Dhabi