Mașini de închiriat Europcar în Skopje

Găsește și compară oferte foarte bune pentru închiriei auto cu Europcar în Skopje

Skopje, Macedonia de Nord
31 mai — 7 iun
Returnare în același loc
Skopje, Macedonia de Nord
Ma 31/5
Amiază
Ma 7/6
Amiază
Vârsta șoferului:

Sucursale Skopje în Europcar

Mai jos, găsești informațiile pentru fiecare birou de închirieri auto Europcar din Skopje, cu adresa, numărul de telefon și evaluările primite.
4 de sucursale

Informații despre mașini de închiriat cu Europcar în Skopje

Toate sucursalele de închirieri auto Europcar din Skopje iau măsuri în plus pentru a garanta siguranța clienților în timpul pandemiei de COVID-19. Măsurile de sănătate și siguranță suplimentare includ metodele de curățire în profunzime ale mașinilor și a zonelor de închiriere propriu-zise, precum și următoarele politici:
• Politică de „Contact zero”, care garantează că, după dezinfectare, fiecare cheie a vehiculelor este pusă într-un plic închis

Da, Europcar are 1 sucursală în Aeroportul Skopje, a cărei adresă este Skopje International Airport.

Europcar oferă într-adevăr anulare gratuită pentru închirierea mașinilor în Skopje (deși ar putea percepe o taxă pentru anulările de ultim moment). Poți apela Europcar dacă vrei să afli mai multe despre politicile lor. Pentru o listă a numerelor lor de telefon, fă clic aici, apoi selectează fila Sucursale.

Europcar are în Skopje 4 sucursale de închirieri auto. Conform utilizatorilor noștri, cea mai populară dintre acestea este cea aflată la adresa Skopje International Airport. 54% dintre cei care au închiriat o mașină de la Europcar în Skopje în ultimul an, au închiriat-o de la această sucursală.