Mașini de închiriat Europcar în Puerto Morelos

Găsește și compară oferte foarte bune pentru închiriei auto cu Europcar în Puerto Morelos

Puerto Morelos, QR, Mexic
25 mai — 1 iun
Returnare în același loc
Puerto Morelos, QR, Mexic
Mi 25/5
Amiază
Mi 1/6
Amiază
Vârsta șoferului:

Sucursale Puerto Morelos în Europcar

Mai jos, găsești informațiile pentru fiecare birou de închirieri auto Europcar din Puerto Morelos, cu adresa, numărul de telefon și evaluările primite.
4 de sucursale
Prezentare generală

Curățenie

4,0

Confort

4,0

Evaluare Generală

4,0

Preluare/Returnare

4,0

Valoare

5,5

Informații despre mașini de închiriat cu Europcar în Puerto Morelos

Fiecare sucursală Europcar din Puerto Morelos aplică proceduri de curățire în profunzime în timpul pandemiei de COVID-19 pentru a garanta siguranța clienților și personalului. Aceste precauții suplimentare includ dezinfectarea zonelor atinse frecvent, precum interiorul și exteriorul mașinilor de închirieri, și a spațiilor de preluare și predare a vehiculelor. Europcar a introdus și alte precauții în plus, printre care:
• Politică de „Contact zero”, care garantează că, după dezinfectare, fiecare cheie a vehiculelor este pusă într-un plic închis

Da. Europcar are 1 sucursală în Aeroportul Cancun, care se află la Carretera Cancun - Chetumal Km 22.

Europcar oferă anulare gratuită pentru mașinile rezervate în Puerto Morelos. Totuși, ți s-ar putea percepe o taxă dacă anulezi în ultimul moment. Pentru mai multe informații, îți recomandăm să apelezi Europcar. Poți găsi numerele de telefon ale agenției Europcar din zona Puerto Morelos aici, în fila Sucursale.

Sm 001 Mza 009 Lote 9 Local 7 este cea mai populară sucursală a agenției Europcar dintre toate cele 4 locations pe care le are în Puerto Morelos. Conform datelor oferite de căutările utilizatorilor noștri în ultimele 12 luni, 99% dintre cei care au ales să își închirieze mașină cu Europcar, au făcut-o din această sucursală în Sm 001 Mza 009 Lote 9 Local 7.


Mașini de închiriat în Quintana Roo, de la Europcar

Închiriază o mașină de la Europcar în alt oraș din Quintana Roo