Mașini de închiriat Europcar în Kiev

Găsește și compară oferte foarte bune pentru închiriei auto cu Europcar în Kiev

Kiev, Ucraina
25 mai — 1 iun
Returnare în același loc
Kiev, Ucraina
Mi 25/5
Amiază
Mi 1/6
Amiază
Vârsta șoferului:

Sucursale Kiev în Europcar

Mai jos, găsești informațiile pentru fiecare birou de închirieri auto Europcar din Kiev, cu adresa, numărul de telefon și evaluările primite.
7 de sucursale
Prezentare generală

Curățenie

2,0

Confort

2,0

Evaluare Generală

2,0

Preluare/Returnare

2,0

Valoare

2,0

Informații despre mașini de închiriat cu Europcar în Kiev

Metodele de curățire în profunzime, precum dezinfectarea interioarelor și exterioarelor tuturor vehiculelor care se închiriază cu Europcar sunt doar câteva dintre măsurile puse în practică în timpul pandemiei COVID-19. Pentru a se asigura că personalul și clienții săi din Kiev se simt în siguranță, Europcar a mai adoptat și alte politici suplimentare:
• Politică de „Contact zero”, care garantează că, după dezinfectare, fiecare cheie a vehiculelor este pusă într-un plic închis

Da, Europcar are 1 sucursală în Aeroportul Kiev Zhuliany Intl, a cărei adresă este Terminal A.

Europcar oferă anulare gratuită pentru mașinile rezervate în Kiev. Totuși, ți s-ar putea percepe o taxă dacă anulezi în ultimul moment. Pentru mai multe informații, îți recomandăm să apelezi Europcar. Poți găsi numerele de telefon ale agenției Europcar din zona Kiev aici, în fila Sucursale.

Europcar are 7 sucursale de închirieri auto în Kiev. Conform datelor noastre, cea aflată la Kyiv Boryspil Airport Terminal D este cea mai populară. În ultimele 12 luni, 43% dintre utilizatorii care au căutat să închirieze o mașină de la Europcar în Kiev au ales să o închirieze pe cea aflată la Kyiv Boryspil Airport Terminal D.