Mașini de închiriat Europcar în Istanbul

Găsește și compară oferte foarte bune pentru închiriei auto cu Europcar în Istanbul

Istanbul, Turcia
6 dec — 13 dec
Istanbul, Turcia
Mi 6/12
Amiază
Mi 13/12
Amiază
Vârsta șoferului:

Sucursale Istanbul în Europcar

Mai jos, găsești informațiile pentru fiecare birou de închirieri auto Europcar din Istanbul, cu adresa, numărul de telefon și evaluările primite.

Europcar

8 sucursale

Informații despre mașini de închiriat cu Europcar în Istanbul

Oferă Europcar anulare gratuită pentru mașinile rezervate în Istanbul?

Da, în Istanbul, Europcar oferă anulare gratuită la mașinile de închiriat. Totuși, îți recomandăm întotdeauna să apelezi Europcar dacă vrei să faci o anulare în ultimul moment, întrucât acestea împlică uneori taxe. Poți găsi o listă cu numerele de telefon ale agenției Europcar aici, sub fila Sucursale.

Care este cea mai populară mașină de închiriat de la Europcar în Istanbul, în luna decembrie?

Cel mai popular tip de mașină de închiriat de la Europcar în Istanbul, în timpul lunii decembrie este Economy. Te poți aștepta la un preț de 31 € pe zi pentru Economy în decembrie, deși unii utilizatori au găsit și prețuri începând de la 30 € pe zi.

Care este cel mai ieftin tip de mașină de închiriat de la Europcar în Istanbul?

Economy este cel mai ieftin tip de mașină de închiriat disponibil la Europcar, în Istanbul. Închirierea unei mașini Economy de la Europcar costă, în medie, 31 €/zi (cu 4% mai ieftin decât cea mai scumpă mașină a agenției). În ultimele 12 luni, 50% dintre utilizatorii noștri au ales Economy pentru a economisi bani la închirierea mașinii în Istanbul.

Câte sucursale de închirieri auto are Europcar în Istanbul?

Europcar operează momentan în 8 sucursale din Istanbul. Cea mai populară sucursală din Istanbul pe care Europcar o are se află la adresa: Tayakadin Mahallesi Termin. Caddesi. În ultimele 12 luni, 42% dintre utilizatorii care au căutat oferte auto cu Europcar în Istanbul, și-au închiriat mașina din sucursala Tayakadin Mahallesi Termin. Caddesi.

Când a actualizat momondo ultima dată prețurile pentru mașini în Istanbul?

Prices for mașini in Istanbul refresh daily.

Câți operatori include momondo în căutările sale pentru mașini în Istanbul?

Începând cu noiembrie 2023, ai la dispoziție 487 de operatori pentru mașini în Istanbul.

Care este vârsta necesară pentru a închiria o mașină în Istanbul?

Vârsta minimă pentru șoferi variază în funcție de țară, inclusiv Istanbul. În multe țări din UE, șoferii trebuie să aibă vârsta de 18 ani. De regulă, trebuie să ai 21 de ani pentru a închiria o mașină în străinătate, iar dacă ai mai puțin de 25 de ani se poate aplica o suprataxă pentru șoferii tineri. Recomandăm să consulți politica companiei de închiriere pe care ai ales-o înainte de a face rezervarea.

Care sunt actele de identitate de care ai nevoie pentru a închiria o mașină în Istanbul?

Toți șoferii trebuie să aibă un permis de conducere complet valabil atunci când închiriază o mașină în Istanbul. În cazul în care permisul este redactat într-o altă limbă decât cea a țării de închiriere, este posibil să fie necesar un permis de conducere internațional pentru a evita riscul unor eventuale amenzi. În cazul în care închiriezi o mașină în străinătate, este posibil să trebuiască să furnizezi și dovada călătoriei de întoarcere și informații despre cazare pe durata șederii tale. Întotdeauna recomandăm consultarea companiei de închiriere cu care efectuezi rezervarea.


Un mod mai simplu de a-ți organiza călătoria în Istanbul

Simplificăm la maxim programarea, organizarea și călătoria cu prietenii sau familia. Serviciul Trips este gratuit și disponibil indiferent unde ai făcut rezervările.