Mașini de închiriat Europcar în Istanbul

Găsește și compară oferte foarte bune pentru închiriei auto cu Europcar în Istanbul

Istanbul, Turcia
19 mai — 26 mai
Returnare în același loc
Istanbul, Turcia
Jo 19/5
Amiază
Jo 26/5
Amiază
Vârsta șoferului:

Sucursale Istanbul în Europcar

Mai jos, găsești informațiile pentru fiecare birou de închirieri auto Europcar din Istanbul, cu adresa, numărul de telefon și evaluările primite.
5 de sucursale
Prezentare generală

Curățenie

10,0

Confort

9,3

Evaluare Generală

10,0

Preluare/Returnare

10,0

Valoare

8,6

Informații despre mașini de închiriat cu Europcar în Istanbul

Toate sucursalele de închirieri auto Europcar din Istanbul iau măsuri în plus pentru a garanta siguranța clienților în timpul pandemiei de COVID-19. Măsurile de sănătate și siguranță suplimentare includ metodele de curățire în profunzime ale mașinilor și a zonelor de închiriere propriu-zise, precum și următoarele politici:
• Politică de „Contact zero”, care garantează că, după dezinfectare, fiecare cheie a vehiculelor este pusă într-un plic închis

Da, în Istanbul, Europcar oferă anulare gratuită la mașinile de închiriat. Totuși, îți recomandăm întotdeauna să apelezi Europcar dacă vrei să faci o anulare în ultimul moment, întrucât acestea împlică uneori taxe. Poți găsi o listă cu numerele de telefon ale agenției Europcar aici, sub fila Sucursale.

Europcar operează momentan în 5 sucursale în Istanbul. Cea mai populară dintre acestea se află la adresa: Domestic Arrivals Terminal. În ultimele 12 luni, 39% dintre utilizatorii care au căutat oferte auto cu Europcar în Istanbul, și-au închiriat mașina din această sucursală.


Mașini de închiriat de la alte agenții din Istanbul

Nu găsești ceea ce căuți la cei de la Europcar? Compară oferte de închirieri auto de la alte companii din Istanbul