Mașini de închiriat Europcar în Davao

Găsește și compară oferte foarte bune pentru închiriei auto cu Europcar în Davao

Davao, DAS, Filipine
28 mai — 4 iun
Returnare în același loc
Davao, DAS, Filipine
Sâ 28/5
Amiază
Sâ 4/6
Amiază
Vârsta șoferului:

Sucursale Davao în Europcar

Mai jos, găsești informațiile pentru fiecare birou de închirieri auto Europcar din Davao, cu adresa, numărul de telefon și evaluările primite.
4 de sucursale

Informații despre mașini de închiriat cu Europcar în Davao

Sucursalele agenției de închirieri auto Europcar din Davao aplică proceduri de curățire în profunzime pentru a garanta siguranța ta și a personalului său în timpul pandemiei de COVID-19. Măsuri precum dezinfectarea zonelor atinse frecvent sau următoarea listă de precauții suplimentare, sunt doar câteva moduri prin care Europcar își manifestă angajamentul de a încetini răspândirea infecției în Davao:
• Politică de „Contact zero”, care garantează că, după dezinfectare, fiecare cheie a vehiculelor este pusă într-un plic închis

Da, Europcar are 1 sucursală în Aeroportul Davao Francisco Bangoy, a cărei adresă este Francisco Bangoy Intl Airport.

Da, Europcar oferă anulare gratuită pentru mașinile de închiriat din Davao. Totuși, ar putea exista o taxă pentru anulările făcute în ultimul moment. Dacă ai întrebări legate de taxele și politicile de anulare, îți recomandăm să suni agenția Europcar, la una din sucursalele lor din Davao. Fă clic aici pentru a vedea o listă a numerelor de telefon din fila Sucursale.

Europcar are 4 sucursale de închirieri auto în Davao. Conform datelor noastre, cea aflată la Francisco Bangoy Intl Airport este cea mai populară. În ultimele 12 luni, 75% dintre utilizatorii care au căutat să închirieze o mașină de la Europcar în Davao au ales să o închirieze pe cea aflată la Francisco Bangoy Intl Airport.