Mașini de închiriat Europcar în Birmingham

Găsește și compară oferte foarte bune pentru închiriei auto cu Europcar în Birmingham

Birmingham, ENG, Marea Britanie
1 iun — 8 iun
Returnare în același loc
Birmingham, ENG, Marea Britanie
Mi 1/6
Amiază
Mi 8/6
Amiază
Vârsta șoferului:

Sucursale Birmingham în Europcar

Mai jos, găsești informațiile pentru fiecare birou de închirieri auto Europcar din Birmingham, cu adresa, numărul de telefon și evaluările primite.
6 de sucursale
Prezentare generală

Curățenie

6,0

Confort

6,0

Evaluare Generală

10,0

Preluare/Returnare

10,0

Valoare

8,0

Informații despre mașini de închiriat cu Europcar în Birmingham

Pentru a se asigura că te simți confortabil atunci când închiriezi o mașină cu Europcar în Birmingham în timpul pandemiei de COVID-19, compania și-a luat precauții suplimentare, precum metode de curățire în profunzime a vehiculelor și a birourilor de închiriere. Europcar a mai introdus perioada aceasta și politicile de mai jos, ca măsuri preventive adiționale:
• Politică de „Contact zero”, care garantează că, după dezinfectare, fiecare cheie a vehiculelor este pusă într-un plic închis

Europcar are 2 sucursale în Aeroportul Birmingham. Vei găsi agenția Europcar la adresele Arrival Hall, respectiv Arrivals Hall, Airport Way.

Europcar oferă anulare gratuită pentru mașinile rezervate în Birmingham. Totuși, ți s-ar putea percepe o taxă dacă anulezi în ultimul moment. Pentru mai multe informații, îți recomandăm să apelezi Europcar. Poți găsi numerele de telefon ale agenției Europcar din zona Birmingham aici, în fila Sucursale.

230 Dudley Road este cea mai populară sucursală a agenției Europcar dintre toate cele 6 locations pe care le are în Birmingham. Conform datelor oferite de căutările utilizatorilor noștri în ultimele 12 luni, 45% dintre cei care au ales să își închirieze mașină cu Europcar, au făcut-o din această sucursală în 230 Dudley Road.


Mașini de închiriat în England, de la Europcar

Închiriază o mașină de la Europcar în alte orașe din England, precum Londra, Bristol și Manchester