Mașini de închiriat Europcar în Belgrad

Găsește și compară oferte foarte bune pentru închiriei auto cu Europcar în Belgrad

Belgrad, Serbia
30 mai — 6 iun
Returnare în același loc
Belgrad, Serbia
Lu 30/5
Amiază
Lu 6/6
Amiază
Vârsta șoferului:

Sucursale Belgrad în Europcar

Mai jos, găsești informațiile pentru fiecare birou de închirieri auto Europcar din Belgrad, cu adresa, numărul de telefon și evaluările primite.
7 de sucursale
Prezentare generală

Curățenie

8,0

Confort

9,0

Evaluare Generală

9,0

Preluare/Returnare

10,0

Valoare

8,0

Informații despre mașini de închiriat cu Europcar în Belgrad

Toate sucursalele de închirieri auto Europcar din Belgrad iau măsuri în plus pentru a garanta siguranța clienților în timpul pandemiei de COVID-19. Măsurile de sănătate și siguranță suplimentare includ metodele de curățire în profunzime ale mașinilor și a zonelor de închiriere propriu-zise, precum și următoarele politici:
• Politică de „Contact zero”, care garantează că, după dezinfectare, fiecare cheie a vehiculelor este pusă într-un plic închis

Europcar are 1 sucursală în Aeroportul Belgrad Nikola Tesla. Vei găsi agenția Europcar la adresa Aerodrom Nikola Tesla.

Europcar oferă anulare gratuită pentru mașinile rezervate în Belgrad. Totuși, ți s-ar putea percepe o taxă dacă anulezi în ultimul moment. Pentru mai multe informații, îți recomandăm să apelezi Europcar. Poți găsi numerele de telefon ale agenției Europcar din zona Belgrad aici, în fila Sucursale.

Europcar operează momentan în 7 sucursale în Belgrad. Cea mai populară dintre acestea se află la adresa: Aerodrom Nikola Tesla. În ultimele 12 luni, 79% dintre utilizatorii care au căutat oferte auto cu Europcar în Belgrad, și-au închiriat mașina din această sucursală.