Mașini de închiriat Europcar în Abu Dhabi

Găsește și compară oferte foarte bune pentru închiriei auto cu Europcar în Abu Dhabi

Abu Dhabi, Emiratele Arabe Unite
4 dec — 11 dec
Abu Dhabi, Emiratele Arabe Unite
Lu 4/12
Amiază
Lu 11/12
Amiază
Vârsta șoferului:

Oferte la mașini de închiriat cu Europcar în Abu Dhabi, Abu Dhabi

Găsește-ți mașina perfectă de închiriat cu momondo

Mașini Mică

28 € - 34 €

Toate tipurile de mașini

28 € - 64 €

Cea mai bună perioadă pentru a închiria o mașină Mică de la Europcar în Abu Dhabi, Abu Dhabi este februarie, când prețul mediu este de 28 € pe zi. Acesta este un preț cu 9% mai ieftin decât media anuală de 31 €, percepută de Europcar pentru o mașină Mică în Abu Dhabi. În vreme ce februarie este cea mai ieftină lună pentru o astfel de închiriere auto, noiembrie este cea mai scumpă. Ai putea, totuși, să găsești oferte bune chiar și în noiembrie, în funcție de ziua în care rezervi.

Citroen C2
Mini sau asemănător
Până la 2 pasageri
Mașini cu 2-3 uși
Europcar

18 €/zi

7 dec - 10 ian
Citroen C2
Chevrolet Sonic Sedan
Economy sau asemănător
Până la 2 pasageri
Mașini cu 4-5 uși
Europcar

18 €/zi

7 dec - 10 ian
Chevrolet Sonic Sedan
Renault Captur
Compact sau asemănător
Până la 4 pasageri
Mașini cu 2/4 uși
Europcar

20 €/zi

7 dec - 10 ian
Renault Captur

Sucursale Abu Dhabi în Europcar

Mai jos, găsești informațiile pentru fiecare birou de închirieri auto Europcar din Abu Dhabi, cu adresa, numărul de telefon și evaluările primite.

Europcar

14 sucursale
Prezentare generală

Curățenie

8,4

Confort

8,2

Evaluare Generală

7,7

Preluare/Returnare

7,9

Valoare

7,3

Informații despre mașini de închiriat cu Europcar în Abu Dhabi

Cât mă va costa închirerea unei mașini de la Europcar în Abu Dhabi, în luna decembrie?

Închirierea unei mașini în Abu Dhabi de la Europcar în luna decembrie va costa, în medie, 30 € pe zi. Cu toate acestea, unii utilizatori au găsit prețuri în decembrie începând cu 28 € pe zi, cu agenția Europcar, ceea ce înseamnă că ai putea găsi și tu prețuri similare anul acesta. Dacă vrei să închiriezi o mașină în Abu Dhabi pentru o săptămână, prețul mediu perceput de Europcar este de 210 €.

Are Europcar o sucursală în Aeroportul Abu Dhabi Bateen?

Nu, Europcar nu are momentan nicio sucursală în Aeroportul Abu Dhabi Bateen. Însă, cel mai probabil, există în aeroport alte agenții de închirieri auto din care să alegi.

Oferă Europcar anulare gratuită pentru mașinile rezervate în Abu Dhabi?

Da, în Abu Dhabi, Europcar oferă anulare gratuită la mașinile de închiriat. Totuși, îți recomandăm întotdeauna să apelezi Europcar dacă vrei să faci o anulare în ultimul moment, întrucât acestea împlică uneori taxe. Poți găsi o listă cu numerele de telefon ale agenției Europcar aici, sub fila Sucursale.

Care este cea mai populară mașină de închiriat de la Europcar în Abu Dhabi, în luna decembrie?

În decembrie, utilizatorii noștri care au închiriat o mașină de la Europcar în Abu Dhabi au preferat o mașină Mini. Dacă dorești să rezervi un vehicul Mini în această lună, așteaptă-te la un preț mediu de 29 €/zi și la unul minim de 28 €/zi. Ține minte că prețurile pot fluctua în funcție de timpul cu care rezervi în avans și de modelul de mașină pe care îl alegi.

Care este cel mai ieftin tip de mașină de închiriat de la Europcar în Abu Dhabi?

Pentru 29 €/zi (în medie), Mini este cel mai ieftin tip de mașină de închiriat oferit de Europcar în Abu Dhabi (cu 3% mai ieftin decât cel mai scump vehicul de la Europcar). În ultimul an, 29% dintre utilizatorii momondo care au ales să închirieze cu Europcar în sejurul lor în Abu Dhabi, au închiriat o mașină de tip Mini pentru a economisi bani. Poți închiria și alte tipuri de mașini de la Europcar, în funcție de nevoile tale de călătorie.

Câte sucursale de închirieri auto are Europcar în Abu Dhabi?

Europcar operează momentan în 14 sucursale din Abu Dhabi. Cea mai populară sucursală din Abu Dhabi pe care Europcar o are se află la adresa: Abu Dhabi Airport. În ultimele 12 luni, 76% dintre utilizatorii care au căutat oferte auto cu Europcar în Abu Dhabi, și-au închiriat mașina din sucursala Abu Dhabi Airport.

Când a actualizat momondo ultima dată prețurile pentru mașini în Abu Dhabi?

Prices for mașini in Abu Dhabi refresh daily.

Câți operatori include momondo în căutările sale pentru mașini în Abu Dhabi?

Începând cu noiembrie 2023, ai la dispoziție 133 de operatori pentru mașini în Abu Dhabi..

Care este vârsta necesară pentru a închiria o mașină în Abu Dhabi?

În diferite țări, inclusiv în Abu Dhabi, vârsta minimă pentru șoferi variază. În multe țări din UE, șoferii trebuie să aibă vârsta de 18 ani. De regulă, trebuie să ai 21 de ani pentru a închiria o mașină în străinătate, iar dacă ai mai puțin de 25 de ani se poate aplica o suprataxă pentru șoferii tineri. Recomandăm să consulți politica companiei de închiriere pe care ai ales-o înainte de a face rezervarea.

Care sunt actele de identitate de care ai nevoie pentru a închiria o mașină în Abu Dhabi?

Pentru a închiria o mașină în Abu Dhabi, toți șoferii trebuie să prezinte un permis de conducere complet valabil. În cazul în care permisul este redactat într-o altă limbă decât cea a țării de închiriere, este posibil să fie necesar un permis de conducere internațional pentru a evita riscul unor eventuale amenzi. În cazul în care închiriezi o mașină în străinătate, este posibil să trebuiască să furnizezi și dovada călătoriei de întoarcere și informații despre cazare pe durata șederii tale. Întotdeauna recomandăm consultarea companiei de închiriere auto cu care efectuezi rezervarea.


Un mod mai simplu de a-ți organiza călătoria în Abu Dhabi

Simplificăm la maxim programarea, organizarea și călătoria cu prietenii sau familia. Serviciul Trips este gratuit și disponibil indiferent unde ai făcut rezervările.