Mașini de închiriat Europcar în Abu Dhabi

Găsește și compară oferte foarte bune pentru închiriei auto cu Europcar în Abu Dhabi

Abu Dhabi, Emiratele Arabe Unite
28 mai — 4 iun
Returnare în același loc
Abu Dhabi, Emiratele Arabe Unite
Sâ 28/5
Amiază
Sâ 4/6
Amiază
Vârsta șoferului:

Sucursale Abu Dhabi în Europcar

Mai jos, găsești informațiile pentru fiecare birou de închirieri auto Europcar din Abu Dhabi, cu adresa, numărul de telefon și evaluările primite.
12 de sucursale
Prezentare generală

Curățenie

8,6

Confort

8,0

Evaluare Generală

8,0

Preluare/Returnare

7,3

Valoare

8,0

Informații despre mașini de închiriat cu Europcar în Abu Dhabi

Fiecare sucursală Europcar din Abu Dhabi aplică proceduri de curățire în profunzime în timpul pandemiei de COVID-19 pentru a garanta siguranța clienților și personalului. Aceste precauții suplimentare includ dezinfectarea zonelor atinse frecvent, precum interiorul și exteriorul mașinilor de închirieri, și a spațiilor de preluare și predare a vehiculelor. Europcar a introdus și alte precauții în plus, printre care:
• Politică de „Contact zero”, care garantează că, după dezinfectare, fiecare cheie a vehiculelor este pusă într-un plic închis

Nu, Europcar nu are momentan nicio sucursală în Aeroportul Abu Dhabi Bateen. Însă, cel mai probabil, există în aeroport alte agenții de închirieri auto din care să alegi.

Da, în Abu Dhabi, Europcar oferă anulare gratuită la mașinile de închiriat. Totuși, îți recomandăm întotdeauna să apelezi Europcar dacă vrei să faci o anulare în ultimul moment, întrucât acestea împlică uneori taxe. Poți găsi o listă cu numerele de telefon ale agenției Europcar aici, sub fila Sucursale.

În iunie, utilizatorii noștri care au închiriat o mașină de la Europcar în Abu Dhabi au preferat o/un Standard. Dacă te interesează să rezervi un astfel de vehicul în această lună, așteaptă-te la un preț mediu de 63 €/zi și la unul minim de 50 €/zi. Ține minte că prețurile pot fluctua în funcție de timpul cu care rezervi în avans și de modelul de mașină pe care îl alegi.

Pentru 63 €/zi (în medie), Standard este cel mai ieftin tip de mașină de închiriat oferit de Europcar în Abu Dhabi (cu 28% mai ieftin decât cel mai scump vehicul Europcar). În ultimul an, 38% dintre utilizatorii momondo care au ales să închirieze cu Europcar în sejurul lor în Abu Dhabi, au închiriat o mașină de tip Standard pentru a economisi bani. Să ai în vedere faptul că poți închiria și alte tipuri de mașini de la Europcar, în funcție de nevoile tale de călătorie.

Europcar operează momentan în 12 sucursale în Abu Dhabi. Cea mai populară dintre acestea se află la adresa: Abu Dhabi Airport. În ultimele 12 luni, 81% dintre utilizatorii care au căutat oferte auto cu Europcar în Abu Dhabi, și-au închiriat mașina din această sucursală.


Mașini de închiriat de la alte agenții din Abu Dhabi

Nu găsești ceea ce căuți la cei de la Europcar? Compară oferte de închirieri auto de la alte companii din Abu Dhabi