Mașini de închiriat Enterprise în Oklahoma City

Găsește și compară oferte foarte bune pentru închiriei auto cu Enterprise în Oklahoma City

Oklahoma City, OK, Statele Unite
5 iun — 12 iun
Returnare în același loc
Oklahoma City, OK, Statele Unite
Du 5/6
Amiază
Du 12/6
Amiază
Vârsta șoferului:

Sucursale Oklahoma City în Enterprise

Mai jos, găsești informațiile pentru fiecare birou de închirieri auto Enterprise din Oklahoma City, cu adresa, numărul de telefon și evaluările primite.
10 de sucursale
Prezentare generală

Curățenie

4,9

Confort

5,2

Evaluare Generală

4,6

Preluare/Returnare

4,6

Valoare

4,8

Informații despre mașini de închiriat cu Enterprise în Oklahoma City

Metodele de curățire în profunzime, precum dezinfectarea interioarelor și exterioarelor tuturor vehiculelor care se închiriază cu Enterprise sunt doar câteva dintre măsurile puse în practică în timpul pandemiei COVID-19. Pentru a se asigura că personalul și clienții săi din Oklahoma City se simt în siguranță, Enterprise a mai adoptat și alte politici suplimentare:
• Închirieri fără contact, pentru a asigura distanțarea socială
• Număr limitat de pasageri în autobuzele de transfer
• Curățire profundă în autobuzele de transfer
• Promisiunea de curățare completă
• Instruire exhaustivă a personalului

Există 1 sucursală în Aeroportul Oklahoma City Will Rogers World. Adresa biroului de închirieri auto Enterprise este 5201 S Meridian Ave.

Da, în Oklahoma City, Enterprise oferă anulare gratuită la mașinile de închiriat. Totuși, îți recomandăm întotdeauna să apelezi Enterprise dacă vrei să faci o anulare în ultimul moment, întrucât acestea împlică uneori taxe. Poți găsi o listă cu numerele de telefon ale agenției Enterprise aici, sub fila Sucursale.

Enterprise are 10 sucursale în Oklahoma City. 1615 N Broadway Ave este adresa celei mai populare dintre acestea (conform datelor oferite de utilizatori). În ultimele 12 luni, 33% dintre cei care au rezervat o mașină în Oklahoma City de la Enterprise, pe momondo, au mers la: 1615 N Broadway Ave.