Mașini de închiriat Enterprise Rent-A-Car în Charleston

Găsește și compară oferte foarte bune pentru închiriei auto cu Enterprise Rent-A-Car în Charleston

Charleston, SC, Statele Unite
4 oct — 11 oct
Returnare în același loc
Charleston, SC, Statele Unite
Mi 4/10
Amiază
Mi 11/10
Amiază
Vârsta șoferului:

Sucursale Charleston în Enterprise Rent-A-Car

Mai jos, găsești informațiile pentru fiecare birou de închirieri auto Enterprise Rent-A-Car din Charleston, cu adresa, numărul de telefon și evaluările primite.

Enterprise Rent-A-Car

5 sucursale
Prezentare generală

Curățenie

8,0

Confort

8,3

Evaluare Generală

7,6

Preluare/Returnare

7,7

Valoare

7,5

Informații despre mașini de închiriat cu Enterprise Rent-A-Car în Charleston

Are Enterprise Rent-A-Car o sucursală în Aeroportul Charleston?

Există 1 sucursală în Aeroportul Charleston. Adresa biroului de închirieri auto Enterprise Rent-A-Car este 5500 International Blvd.

Oferă Enterprise Rent-A-Car anulare gratuită pentru mașinile rezervate în Charleston?

Enterprise Rent-A-Car oferă anulare gratuită pentru închirierea mașinilor în Charleston. Reține că ar putea exista totuși o taxă pentru anulările făcute în ultimul moment. Dacă vrei să afli mai multe despre politicile de anulare Enterprise Rent-A-Car, fă clic aici pentru a vedea o listă a numerelor de telefon (sub fila Sucursale).

Câte sucursale de închirieri auto are Enterprise Rent-A-Car în Charleston?

sunt 5 sucursalele de închiriere de mașini în Charleston ale Enterprise Rent-A-Car. Cea aflată la adresa 2004 Savannah Hwy și în Charleston este cea mai populară în rândul utilizatorilor noștri. În ultimele 12 luni, 43% dintre utilizatorii noștri, care au închiriat o mașină de la Enterprise Rent-A-Car în Charleston, au ales sucursala din 2004 Savannah Hwy.

Când a actualizat momondo ultima dată prețurile pentru mașini în Charleston?

Prețurile pentru mașini în Charleston sunt actualizate zilnic.

Câți operatori include momondo în căutările sale pentru mașini în Charleston?

Numărul de operatori disponibili pentru mașini în Charleston este de 19 (de la septembrie 2023).

Care este vârsta necesară pentru a închiria o mașină în Charleston?

Vârsta minimă pentru șoferi variază în funcție de țară, inclusiv Charleston. În multe țări din UE, șoferii trebuie să aibă vârsta de 18 ani. De regulă, trebuie să ai 21 de ani pentru a închiria o mașină în străinătate, iar dacă ai mai puțin de 25 de ani se poate aplica o suprataxă pentru șoferii tineri. Recomandăm să consulți politica companiei de închiriere pe care ai ales-o înainte de a face rezervarea.

Care sunt actele de identitate de care ai nevoie pentru a închiria o mașină în Charleston?

Pentru a închiria o mașină în Charleston, toți șoferii trebuie să prezinte un permis de conducere complet valabil. În cazul în care permisul este redactat într-o altă limbă decât cea a țării de închiriere, este posibil să fie necesar un permis de conducere internațional pentru a evita riscul unor eventuale amenzi. În cazul în care închiriezi o mașină în străinătate, este posibil să trebuiască să furnizezi și dovada călătoriei de întoarcere și informații despre cazare pe durata șederii tale. Întotdeauna recomandăm consultarea companiei de închiriere auto cu care efectuezi rezervarea.


Un mod mai simplu de a-ți organiza călătoria în Charleston

Simplificăm la maxim programarea, organizarea și călătoria cu prietenii sau familia. Serviciul Trips este gratuit și disponibil indiferent unde ai făcut rezervările.