Mașini de închiriat Dollar în Winnipeg

Găsește și compară oferte foarte bune pentru închiriei auto cu Dollar în Winnipeg

Winnipeg, MB, Canada
27 mai — 3 iun
Returnare în același loc
Winnipeg, MB, Canada
Vi 27/5
Amiază
Vi 3/6
Amiază
Vârsta șoferului:

Sucursale Winnipeg în Dollar

Mai jos, găsești informațiile pentru fiecare birou de închirieri auto Dollar din Winnipeg, cu adresa, numărul de telefon și evaluările primite.
4 de sucursale
Prezentare generală

Curățenie

8,9

Confort

8,7

Evaluare Generală

8,9

Preluare/Returnare

8,9

Valoare

8,9

Informații despre mașini de închiriat cu Dollar în Winnipeg

Pentru a se asigura că te simți confortabil atunci când închiriezi o mașină cu Dollar în Winnipeg în timpul pandemiei de COVID-19, compania și-a luat precauții suplimentare, precum metode de curățire în profunzime a vehiculelor și a birourilor de închiriere. Dollar a mai introdus perioada aceasta și politicile de mai jos, ca măsuri preventive adiționale:
• Curățire profundă în autobuzele de transfer

Da, există 2 centre de închirieri auto Dollar în Aeroportul Winnipeg (2000 Wellington Avenue și 10 Hangar Line Road).

Dollar oferă într-adevăr anulare gratuită pentru închirierea mașinilor în Winnipeg (deși ar putea percepe o taxă pentru anulările de ultim moment). Poți apela Dollar dacă vrei să afli mai multe despre politicile lor. Pentru o listă a numerelor lor de telefon, fă clic aici, apoi selectează fila Sucursale.

Dollar are 4 sucursale în Winnipeg. 2000 Wellington Avenue este adresa celei mai populare dintre acestea (conform datelor oferite de utilizatori). În ultimele 12 luni, 73% dintre cei care au rezervat o mașină în Winnipeg de la Dollar, pe momondo, au mers la: 2000 Wellington Avenue.