Mașini de închiriat Dollar în Panama City

Găsește și compară oferte foarte bune pentru închiriei auto cu Dollar în Panama City

Panama City, Panama
27 mai — 3 iun
Returnare în același loc
Panama City, Panama
Vi 27/5
Amiază
Vi 3/6
Amiază
Vârsta șoferului:

Sucursale Panama City în Dollar

Mai jos, găsești informațiile pentru fiecare birou de închirieri auto Dollar din Panama City, cu adresa, numărul de telefon și evaluările primite.
8 de sucursale
Prezentare generală

Curățenie

6,5

Confort

6,4

Evaluare Generală

5,3

Preluare/Returnare

5,0

Valoare

4,6

Informații despre mașini de închiriat cu Dollar în Panama City

Fiecare sucursală Dollar din Panama City aplică proceduri de curățire în profunzime în timpul pandemiei de COVID-19 pentru a garanta siguranța clienților și personalului. Aceste precauții suplimentare includ dezinfectarea zonelor atinse frecvent, precum interiorul și exteriorul mașinilor de închirieri, și a spațiilor de preluare și predare a vehiculelor. Dollar a introdus și alte precauții în plus, printre care:
• Curățire profundă în autobuzele de transfer

Dollar are 1 sucursală în Aeroportul Panama City Tocumen Intl. Vei găsi agenția Dollar la adresa Panama City Intl Ap.

Dollar oferă anulare gratuită pentru mașinile rezervate în Panama City. Totuși, ți s-ar putea percepe o taxă dacă anulezi în ultimul moment. Pentru mai multe informații, îți recomandăm să apelezi Dollar. Poți găsi numerele de telefon ale agenției Dollar din zona Panama City aici, în fila Sucursale.

Dollar are 8 sucursale de închirieri auto în Panama City. Conform datelor noastre, cea aflată la Panama City Intl Ap este cea mai populară. În ultimele 12 luni, 78% dintre utilizatorii care au căutat să închirieze o mașină de la Dollar în Panama City au ales să o închirieze pe cea aflată la Panama City Intl Ap.