Mașini de închiriat Dollar în Köln

Găsește și compară oferte foarte bune pentru închiriei auto cu Dollar în Köln

Köln, Germania
7 oct — 14 oct
Returnare în același loc
Köln, Germania
Sâ 7/10
Amiază
Sâ 14/10
Amiază
Vârsta șoferului:

Sucursale Köln în Dollar

Mai jos, găsești informațiile pentru fiecare birou de închirieri auto Dollar din Köln, cu adresa, numărul de telefon și evaluările primite.

Dollar

5 sucursale

Informații despre mașini de închiriat cu Dollar în Köln

Are Dollar o sucursală în Aeroportul Köln-Bonn?

Dollar are 1 sucursală în Aeroportul Köln-Bonn. Vei găsi agenția Dollar la adresa Cologne-bonn Airport.

Oferă Dollar anulare gratuită pentru mașinile rezervate în Köln?

Da, Dollar oferă anulare gratuită pentru mașinile de închiriat din Köln. Totuși, ar putea exista o taxă pentru anulările făcute în ultimul moment. Dacă ai întrebări legate de taxele și politicile de anulare, îți recomandăm să suni agenția Dollar, la una din sucursalele lor din Köln. Fă clic aici pentru a vedea o listă a numerelor de telefon din fila Sucursale.

Care este cea mai populară mașină de închiriat de la Dollar în Köln, în luna octombrie?

În octombrie, utilizatorii noștri care au închiriat o mașină de la Dollar în Köln au preferat o mașină Mini. Dacă dorești să rezervi un vehicul Mini în această lună, așteaptă-te la un preț mediu de 33 €/zi și la unul minim de 33 €/zi. Ține minte că prețurile pot fluctua în funcție de timpul cu care rezervi în avans și de modelul de mașină pe care îl alegi.

Câte sucursale de închirieri auto are Dollar în Köln?

Dollar are 5sucursale de închirieri auto în Köln. Conform datelor noastre, cea aflată la Cologne-bonn Airport este cea mai populară. În ultimele 12 luni, 95% dintre utilizatorii care au căutat să închirieze o mașină de la Dollar în Köln au ales să o închirieze de la Dollar, aflată la Cologne-bonn Airport.

Când a actualizat momondo ultima dată prețurile pentru mașini în Köln?

Prețurile pentru mașini în Köln au fost actualizate ieri.

Câți operatori include momondo în căutările sale pentru mașini în Köln?

135 de operatori pentru mașini în Köln există pe piață începând cu septembrie 2023.

Care este vârsta necesară pentru a închiria o mașină în Köln?

Vârsta minimă pentru șoferi variază în funcție de țară, inclusiv Köln. În multe țări din UE, șoferii trebuie să aibă vârsta de 18 ani. De regulă, trebuie să ai 21 de ani pentru a închiria o mașină în străinătate, iar dacă ai mai puțin de 25 de ani se poate aplica o suprataxă pentru șoferii tineri. Recomandăm să consulți politica companiei de închiriere pe care ai ales-o înainte de a face rezervarea.

Care sunt actele de identitate de care ai nevoie pentru a închiria o mașină în Köln?

Atunci când închiriezi o mașină în Köln, toți șoferii trebuie să prezinte un permis de conducere complet valabil. Un permis de conducere internațional este necesar dacă permisul de conducere este într-o limbă diferită de cea a țării de închiriere și poate fi necesar pentru a evita riscul unor potențiale amenzi. În cazul în care închiriezi în străinătate, este posibil să trebuiască să furnizezi dovada călătoriei de întoarcere și informații despre cazare pe durata șederii tale. Întotdeauna recomandăm consultarea companiei de închiriere cu care efectuezi rezervarea.


Mașini de închiriat în Renania de Nord-Westfalia, de la Dollar

Închiriază o mașină de la Dollar în alt oraș din Renania de Nord-Westfalia

Mașini de la Dollar în alte orașe din Germania


Un mod mai simplu de a-ți organiza călătoria în Köln

Simplificăm la maxim programarea, organizarea și călătoria cu prietenii sau familia. Serviciul Trips este gratuit și disponibil indiferent unde ai făcut rezervările.

Economisește bani când rezervi mașini pe momondo
Rezervă cu încredere
Noi compară mașini de închiriat din 70.000 de sucursale, ajutându-te să faci o alegere rapidă și simplă.
Eco-responsabil
Alege dintr-o gamă largă de vehicule, inclusiv opțiuni electrice sau hibrid, pentru a te asigura că faci o călătorie eco-friendly.