Mașini de închiriat Dollar în Köln

Găsește și compară oferte foarte bune pentru închiriei auto cu Dollar în Köln

Köln, Germania
24 mai — 31 mai
Returnare în același loc
Köln, Germania
Ma 24/5
Amiază
Ma 31/5
Amiază
Vârsta șoferului:

Sucursale Köln în Dollar

Mai jos, găsești informațiile pentru fiecare birou de închirieri auto Dollar din Köln, cu adresa, numărul de telefon și evaluările primite.
5 de sucursale

Informații despre mașini de închiriat cu Dollar în Köln

Fiecare sucursală Dollar din Köln aplică proceduri de curățire în profunzime în timpul pandemiei de COVID-19 pentru a garanta siguranța clienților și personalului. Aceste precauții suplimentare includ dezinfectarea zonelor atinse frecvent, precum interiorul și exteriorul mașinilor de închirieri, și a spațiilor de preluare și predare a vehiculelor. Dollar a introdus și alte precauții în plus, printre care:
• Curățire profundă în autobuzele de transfer

Dollar are 1 sucursală în Köln Aeroportul Köln-Bonn. Vei găsi agenția Dollar la adresa Cologne-bonn Airport.

Da, Dollar oferă anulare gratuită pentru mașinile de închiriat din Köln. Totuși, ar putea exista o taxă pentru anulările făcute în ultimul moment. Dacă ai întrebări legate de taxele și politicile de anulare, îți recomandăm să suni agenția Dollar, la una din sucursalele lor din Köln. Fă clic aici pentru a vedea o listă a numerelor de telefon din fila Sucursale.

Dollar are 5 sucursale de închirieri auto în Köln. Conform datelor noastre, cea aflată la Cologne-bonn Airport este cea mai populară. În ultimele 12 luni, 54% dintre utilizatorii care au căutat să închirieze o mașină de la Dollar în Köln au ales să o închirieze pe cea aflată la Cologne-bonn Airport.


Mașini de închiriat în Renania de Nord-Westfalia, de la Dollar

Închiriază o mașină de la Dollar în alt oraș din Renania de Nord-Westfalia

Mașini de închiriat de la alte agenții din Köln

Nu găsești ceea ce căuți la cei de la Dollar? Compară oferte de închirieri auto de la alte companii din Köln