Mașini de închiriat Avis în Taipei

Găsește și compară oferte foarte bune pentru închiriei auto cu Avis în Taipei

Taipei, Taiwan
25 mai — 1 iun
Returnare în același loc
Taipei, Taiwan
Mi 25/5
Amiază
Mi 1/6
Amiază
Vârsta șoferului:

Sucursale Taipei în Avis

Mai jos, găsești informațiile pentru fiecare birou de închirieri auto Avis din Taipei, cu adresa, numărul de telefon și evaluările primite.
8 de sucursale

Informații despre mașini de închiriat cu Avis în Taipei

Fiecare sucursală Avis din Taipei aplică proceduri de curățire în profunzime în timpul pandemiei de COVID-19 pentru a garanta siguranța clienților și personalului. Aceste precauții suplimentare includ dezinfectarea zonelor atinse frecvent, precum interiorul și exteriorul mașinilor de închirieri, și a spațiilor de preluare și predare a vehiculelor. Avis a introdus și alte precauții în plus, printre care:
• Mănuși de unică folosință și dezinfectant de mâini
• Contracte de rezervare fără hârtii (disponibile în maajoritatea birourilor)
• Număr limitat de pasageri în autobuzele de transfer
• Instruire exhaustivă a personalului

Există 1 sucursală în Aeroportul Taipei Taiwan Taoyuan. Adresa biroului de închirieri auto Avis este Terminal 2 Arrivals North-Side.

Avis oferă anulare gratuită pentru închirierea mașinilor în Taipei. Reține că ar putea exista totuși o taxă pentru anulările făcute în ultimul moment. Dacă vrei să afli mai multe despre politicile de anulare Avis, fă clic aici pentru a vedea o listă a numerelor de telefon (sub fila Sucursale).

No.208,banxin Rd.,banqiao Dist este cea mai populară sucursală a agenției Avis dintre toate cele 8 locations pe care le are în Taipei. Conform datelor oferite de căutările utilizatorilor noștri în ultimele 12 luni, 36% dintre cei care au ales să își închirieze mașină cu Avis, au făcut-o din această sucursală în No.208,banxin Rd.,banqiao Dist.